Γκάφα για τη Ζαχαράκη με το καλήμερα (Video)

Γκάφα για τη Ζαχαράκη με το καλήμερα (Video)

Δεν ξεκίνησε καλά την καριέρα της ως νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, η Σοφία Ζαχαράκη αφού έκανε ήδη την πρώτη της γκάφα.

Η κυρία Ζαχαράκη βρέθηκε σε πρωινή εκπομπή στο ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Αγουρίδη για τα δάνεια της Ν.Δ.

Τότε η κυρία Ζαχαράκη απάντησε ότι η ΝΔ καταβάλλει τις δόσεις της κανονικότητα. Συγκεκριμένα είπε: «καταβάλλουμε τις δόσεις μας κανονικότατα και πραγματικά είναι ένα δείγμα για το πώς θα διαχειριστούμε αν ο κόσμος μας εμπιστευτεί με τη θετική ψήφο και τα δημοσιονομικά της χώρας»

Ωστόσο, υπενθυμίζουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς έχει κινηθεί δικαστικά για να γίνουν άμεσα απαιτητά τα χρήματα αυτά. Κανένα πλάνο δεν υπάρχει για το πότε θα αποπληρωθεί το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ που οφείλουν σε δάνεια.

Ανακοίνωση από το ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τη σημερινή γκάφα της κυρίας Ζαχαράκη, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κα Σοφία Ζαχαράκη, παραδέχθηκε σήμερα πως η ΝΔ φιλοδοξεί να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά όπως διαχειρίστηκε και τα δάνειά της. Τα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια δηλαδή, για τα οποία στελέχη της βρίσκονται αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη.

Επιβεβαίωσε δηλαδή, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την κουτάλα, να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια.

Ευτυχώς, ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter