Γκάφα ολκής για ληστές που νόμισαν ότι δύο κλειδωμένες μεταλλικές βαλίτσες που άρπαξαν είχαν χρήματα

Γκάφα ολκής για ληστές που νόμισαν ότι δύο κλειδωμένες μεταλλικές βαλίτσες που άρπαξαν είχαν χρήματα

Διάρρηξη σε γνωστή επιχείρηση, σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα (μεταξύ 00:00 και 4:00) στη ΒΙΠΕ Πατρών όπου άγνωστα άτομα διέρρηξαν γνωστή επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας χρωμάτων. 

Μπορεί να προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές για να πετύχουν το σκοπό τους, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν μαζί τους αντικείμενα αξίας.

Πώς έδρασαν οι διαρρήκτες

Σύμφωνα με το thebest.gr, οι διαρρήκτες, μπήκαν στα γραφεία της επιχείρησης, αφού ξήλωσαν τα κάγκελα ασφαλείας παραθύρων και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε όλη την εγκατάσταση, κάνοντας τα γραφεία άνω – κάτω.

Οι δράστες, ήταν οργανωμένοι και στόχευσαν να κλέψουν χρήματα ενώ αγνόησαν μικρά αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές κάποιας αξίας και έκλεψαν δύο κλειδωμένες μεταλλικές βαλίτσες από το λογιστήριο, πιστεύοντας ότι θα περιείχαν ρευστό.

Το περιεχόμενό τους όμως, ήταν μόνο τιμολόγια και άλλα έγγραφα λογιστηρίου!

Βέβαια, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, δεν είχαν κάνει μέχρι χθες πλήρη έλεγχο, για να δουν αν έλειπε κάτι άλλο, όπως προϊόντα, ενδεχόμενο που δεν μπορούσαν να αποκλείσουν. Οι αρχές πάντως, ενημερώθηκαν αμέσως για το περιστατικό και έσπευσαν στην επιχείρηση για να αναζητήσουν δακτυλικά αποτυπώματα ή άλλα στοιχεία και σχημάτισαν δικογραφία κατ΄αγνώστων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter