Γκαγκάκη: Παραιτήθηκε από την Τεχνόπολη για την «υπόθεση Λιάγκα»

Γκαγκάκη: Παραιτήθηκε από την Τεχνόπολη για την «υπόθεση Λιάγκα»

Δεκτή έγινε τελικά από το δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η παραίτηση που υπέβαλλε το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Γκαγκάκη από την θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης.

Η κυρία Γκαγκάκη έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Μπακογιάννη μετά τις αντιδράσεις για τον σχολιασμό του πάνελ του Γιώργου Λιάγκα.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων αναφέρει:

«Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας». 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» Παύλος Γερουλάνος είχε ζητήσει την αποπομπή της, ενώ τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει τις καταγγελίες για τον τρόπο μετάδοσης της είδησης μετά από τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τη διακωμώδηση ασέλγειας σε φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Σημειώνεται πως η κυρία Γκαγκάκη είχε ζητήσει προσωπικά συγγνώμη μέσα από ανάρτησή της στο facebook, αλλά και με δηλώσεις της στην εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter