Γκαλά για ακριβά γούστα από επιχειρηματία Υγείας παρουσία υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Γκαλά για ακριβά γούστα από επιχειρηματία Υγείας παρουσία υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Την ώρα που τα δημόσια νοσοκομεία στενάζουν, γνωστός επιχειρηματίας υγείας πραγματοποίησε στην πολυτελή βίλα του γκαλά παρουσία μάλιστα του… μισού υπουργικού συμβουλίου, με το καπνιστό ουίσκι το χαβιάρι και τις σαμπάνιες να ρέουν άφθονες.

Μάλιστα, στο ακριβό πάρτι έγιναν συζητήσεις για τις νέες μπίζνες που ετοιμάζονται στην Υγεία στις οποίες όπως φαίνεται θα έχει εμπλοκή και το ελληνικό δημόσιο.

Στο πάρτι για ακριβά γούστα, έδωσε το παρών όλη την κοσμική και επιχειρηματική Αθήνα, ενώ σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή που επικαλείται το HealthReport.gr, παρόντες ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μάκης Βορίδης, ο Κώστας Κερίδης, ο Χρήστος Σταϊκούρας, η Δόμνα Μιχαηλίδου, η Όλγα Κεφαλογιάννη αλλά και ο Θάνος Πλεύρης, ο Νότης Μυταράκης, και από το ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Κατρίνης.

Στη βίλα στα βόρεια προάστια, υπήρχε μεγάλος αριθμός ατόμων ως προσωπικό προσωπικό, ενώ άτομα ήταν υπεύθυνα για την παραλαβή των πολυτελών οχημάτων των υψηλών καλεσμένων στην είσοδο του οικήματος.

Η γενναιοδωρία με την οποία θέλησε να φροντίσει ο γνωστός επιχειρηματίας της Υγείας τους καλεσμένους του, φάνηκε και από τον μπουφέ όπου κυριαρχούσαν τα εκλεκτά εδέσματα αλλά και το χαβιάρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα επρόκειτο για χαβιάρι Beluga (από τα ακριβότερα για τους μη μυημένους στις γευστικές απολαύσεις). Οι γαστρονομικές προτάσεις του chef συνοδεύονταν υπό τους ήχους μουσικής που έπαιζε γνωστός DJ που είχε προσληφθεί για το glamorous πάρτι.

Πηγή: healthreport.gr 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter