Γκάλοπ – φακέλωμα πολιτικών φρονημάτων των δικηγόρων;

Γκάλοπ – φακέλωμα πολιτικών φρονημάτων των δικηγόρων;

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη στο documentonews.gr η γνωστή δικηγόρος, Χρύσα Πετσιμέρη.

Όπως μας είπε σήμερα, περί ώρα 11:45, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από εταιρεία δημοσκοπήσεων, όπου της ζητήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τα προβλήματα του δικηγορικού σώματος εν καιρώ πανδημίας.

Η κ. Πετσιμέρη δέχτηκε να απαντήσει στα ερωτήματα που αρχικά αφορούσαν στην οικονομική κατάσταση του κλάδου και στο κατά πόσο η οικονομική ενίσχυση που δέχτηκε από την Πολιτεία ήταν ικανοποιητική.

Πολύ γρήγορα, όμως, σύμφωνα με την κ. Πετσιμέρη, τα ερωτήματα έγιναν στοχευμένα και αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο τις επερχόμενες δικηγορικές εκλογές.
Η κ. Πετσιμέρη δέχτηκε μια βροχή ερωτημάτων που αφορούσαν κυρίως την γνώμη της για συγκεκριμένους υποψηφίους, σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα αλλά και την ηθική τους, αλλά και στον απερχόμενο και εκ νέου υποψήφιο πρόεδρο του ΔΣΑ , Δημήτρη Βερβεσό. Για τον τελευταίο της ζητήθηκε να αξιολογήσει το έργο του, ενώ ρωτήθηκε και ποιόν θα ψήφιζε από τους πολλούς υποψηφίους.

Το αποκορύφωμα όμως, που οδήγησε στην έκρηξη οργής της δικηγόρου αλλά και στην απόφαση να καταγγείλει το γεγονός ήταν το τελευταίο ερώτημα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η υπάλληλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων την ρώτησε «που κατατάσσεται τον εαυτό σας; στην άκρα δεξιά ή στην άκρα αριστερά».

Η δικηγόρος, που πλέον καταγγέλλει το επίμαχο γκάλοπ ως παραπλανητικό,ενώ κράτησε και το νούμερο του τηλεφώνου από το οποίο είχε κληθεί, διέκοψε την επικοινωνία αφού πρώτα διαμαρτυρήθηκε για το εξοργιστικό ερώτημα που υιοθετεί την θεωρία των δύο άκρων επιχειρώντας να εξομοιώσει την αριστερά με τον φασισμό και τον ναζισμό.

“Τα πολιτικά μας φρονήματα δεν θα τα υποβάλλουμε σε κανέναν υποψήφιο και σε καμία κυβέρνηση” είναι η δήλωση της δικηγόρου Χρύσας Πετσιμέρη που απαντά έτσι και στο ερώτημα της εταιρείας δημοσκοπήσεων. Τονίζοντας παράλληλα ότι το επίμαχο ερώτημα είναι διπλά ανεπίτρεπτο να υποβάλλεται εν προκειμένω καθώς το γκάλοπ έχει προφανώς παραγγελθεί από κάποιον από τους υποψήφιους στις επερχόμενες εκλογές του δικηγορικού σώματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter