Γκαρά για συνέντευξη Μητσοτάκη: Είτε δεν ξέρει τι του γίνεται, είτε ξέρει πολύ καλά και λέει συνειδητά ψέματα.

Γκαρά για συνέντευξη Μητσοτάκη: Είτε δεν ξέρει τι του γίνεται, είτε ξέρει πολύ καλά και λέει συνειδητά ψέματα.

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Είτε ο πρωθυπουργός δεν ξέρει τι του γίνεται, είτε ξέρει πολύ καλά και λέει συνειδητά ψέματα. Στη σημερινή του συνέντευξη στον Αντ1 ισχυρίστηκε πως τα εκατομμύρια που δόθηκαν στα ΜΜΕ μέσω των Λιστών Πέτσα, μοιράστηκαν βάσει κριτηρίων. Τέτοια ήταν τα κριτήρια του κ. Μητσοτάκη και του υπουργού του που δόθηκαν χιλιάδες ευρώ σε ΜΜΕ που είχαν πάψει να λειτουργούν, σε ΜΜΕ σφραγίδες, σε Μέσα που παρέμεναν ανενεργά για μήνες και κάποια απ’ αυτά – μετά την αποκάλυψη του φιάσκο – έσπευδαν να γεμίσουν τις ιστοσελίδες τους με προχρονολογημένα άρθρα μπας και σώσουν τα προσχήματα.

Αν υπήρξαν κριτήρια αυτά ήταν κριτήρια προπαγάνδας και διαπλοκής. Τίποτε καινούργιο δηλαδή για τις πρακτικές της Δεξιάς. Όμως τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη δεν περιορίστηκαν μόνο στο…Πετσωμένο παρελθόν. Μας είπε ότι τα χρήματα της νέας Λίστας Πέτσα – Κικίλια που θα δοθούν και πάλι στα ΜΜΕ, δήθεν για καμπάνια ενημέρωσης για τα εμβόλια θα διανεμηθούν ύστερα από επικοινωνία με τα κόμματα», τόνισε στην ανάρτησή της η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τους καλούμε να τηρήσουν τους Νόμους του Κράτους. Τους καλούμε να διαθέσουν τα κονδύλια κατά προτεραιότητα στην ενίσχυση του ΕΣΥ, στον εμβολιασμό και στην ανακούφιση των πληττώμενων συμπολιτών μας», υπογράμμισε κλείνοντας την τοποθέτησή της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter