Γκαρσία: «Τελικός για τον ΠΑΟΚ το ματς με Ομόνοια»

Γκαρσία: «Τελικός για τον ΠΑΟΚ το ματς με Ομόνοια»

«Ματς τελικός» για τον ΠΑΟΚ είναι το αυριανό με την Ομόνοια στη Λευκωσία (3/12) για την 5η αγωνιστική του Europa League, σύμφωνα με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου:

Για τη σημασία του αγώνα: «Όλα τα παιχνίδια για μας είναι τελικοί, είναι δύσκολα. Πρέπει να δούμε στον αγωνιστικό χώρο πώς θα εμφανιστεί η Ομόνοια. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, εμείς έχουμε τα δικά μας προβλήματα και θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι. Εγώ σαν προπονητής δεν κοιτάω ποιος είναι φαβορί και ποιος όχι. Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι να παίζουν κάθε παιχνίδι σαν τελικό, σαν να μην υπάρχει αύριο».

Για τη σημασία να πάρει βαθμούς ο ΠΑΟΚ για μελλοντικές κληρώσεις: «Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και οι παίκτες να είναι έτοιμοι. Αυτό πρέπει να τους μεταφέρω. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, πρέπει να ξέρουν πού είμαστε. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά ματς μπροστά μας, αλλά το πρώτο βήμα είναι αύριο».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ περήφανος. Όχι μόνο τώρα, είμαι 12 χρόνια στην Ελλάδα. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι εδώ. Έχουμε φίλους στην Ελλάδα, κάνουμε καλή ζωή και είμαστε προνομιούχοι. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε σεβασμό, να δουλεύουμε σκληρά και να τα δίνουμε όλα για να ανταποδώσουμε όλα μας έχουν δοθεί».

Για την υποδοχή των φίλων του ΠΑΟΚ στην αποστολή: «Ελπίζω να μη μας κολλήσουν κορωνοϊό. Είμαστε μεγάλη ομάδα, όπου πάμε πάντα είναι εκεί. Στην Κύπρο έχει πολλούς φίλους ο ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι πολλά παιδιά έκαναν πολλά χιλιόμετρα και τώρα τα πράγματα δεν είναι καλά. Θα πρέπει να παίξουμε γι’ αυτόν τον κόσμο».

Για την επιστροφή του Γιαννούλη: «Το καλό είναι πως είναι καλά στην υγεία του, όπως και ο Λύρατζης. Τα παιδιά έκαναν προπονήσεις. Όλα τα παιδιά είναι σημαντικά. Είναι μέσα στην ομάδα, μπορεί να παίξει, μπορεί και όχι. Μπορούμε να τον βάλουμε αν τον χρειαστούμε».

Για το αν θα ξεκουράσει παίκτες που αγωνίστηκαν στη Λαμία: «Βλέπουμε κάθε μέρα τις προπονήσεις, ποιοι είναι πιο κουρασμένοι και κάνουμε διαχείριση. Έχουμε πολλά ματς, έχουμε 25-26 παιδιά και όλοι κάνουν καλή δουλειά και αξίζουν να παίξουν. Σε κάθε ματς βάζουμε την καλύτερη ενδεκάδα».

Για το αν είναι παγίδα όσα λένε στην Ομόνοια πως δεν έχουν προτεραιότητα το Europa League: «Κάθε ομάδα έχει το δικό της πρόβλημα. Δεν υπάρχουν μυστικά, όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση».

Ο Τζόλης

Ο Χρήστος Τζόλης από την πλευρά του τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση:

«Δεν θα έλεγα πως είναι το πιο κρίσιμο ματς, για μας κάθε ματς είναι το ίδιο. Σίγουρα θα πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε, που είναι ο κύριος στόχος μας μαζί με το πρωτάθλημα», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «ασπρόμαυρων».

Για το αν ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο ματς και τι άλλαξε από τότε απάντησε: «Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας, δεν παίξαμε όμως τόσο καλά για να κερδίσουμε. Σίγουρα έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα από τότε, ακόμη αλλάζουμε στις προπονήσεις κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Πρέπει να μπούμε πιο δυνατά στην αρχή του παιχνιδιού, κάτι που δεν κάναμε στο παιχνίδι της Τούμπας, όταν δεχτήκαμε γκολ και κυνηγούσαμε το σκορ».

Για τη συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Το κλίμα για μας τους μικρούς είναι πιο καλό και οικογενειακό, γιατί είχαμε τους προπονητές και στην Κ19, αλλά δεν παύει οι στόχοι και οι απαιτήσεις να είναι ίδιες για όλους».

Για το αν περίμενε να καθιερωθεί τόσο γρήγορα στον ΠΑΟΚ: «Αν έλεγα πως το περίμενα θα ήταν ψέματα. Κάθε μικρός που είναι στην ακαδημία ονειρεύομαι να παίξει στην πρώτη ομάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα για μένα και χαίρομαι που αγωνίζομαι. Χαίρομαι που βοηθώ την ομάδα μου και διακρίνομαι μέσα από αυτή».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter