Γκέλα για τον ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Γκέλα για τον ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Γκέλαρε στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ (1-1) και δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας Αρη. Με τον βαθμό πάντως που πήρε από τον Αστέρα, βρίσκεται στη τρίτη θέση με την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5’ ο Σφιντέρσκι έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Παπαδόπουλος με τη… συνδρομή και του δοκαριού έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο 12’ ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 1-0 μετά από τραγικό λάθος του Πασχαλάκη. Ο Ινγκασον του γύρισε την μπάλα, ο διεθνής τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να την κοντρολάρει, αυτή πήρε πορεία προς τα δίκτυα και με υπερένταση o Πασχαλάκης διόρθωσε την γκάφα του.

Ο ΠΑΟΚ είχε και δεύτερο δοκάρι στο 22’ με κεφαλιά του Σφιντέρσκι, μετά από σέντρα του Τζόλη. Στον επόμενο λεπτό ο Ελληνας επιθετικός δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν φάση. Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου έπρεπε πάντως να τους δοθεί πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κρέσπο στον Ριέρα.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 56’ με δυνατό σουτ του Σφιντέρσκι (0-1). Ο Αστέρας απάντησε σχετικά γρήγορα. Στο 65’, μετά από αδράνεια της άμυνας του Δικέφαλου, ο Μουνάφο ισοφάρισε με σουτ (1-1), διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Δ. Καραντώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κώτσιρα, Μουνάφο, Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Κρέσπο, Ουάρντα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Καστάνιο, Σουάρες, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο (78’ Μπέλοκ), Λουίς Φερνάντες (16’ Ριέρα), Τιλίκα (79’ Κρέσπι), Σίτο (67’ Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μπάμπα, Σβαμπ (76’ Κρμέντσικ), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Τζόλης (59’ Ελ Καντουρί), Ουάρντα (83’ Moυργκ), Σφιντέρσκι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter