Γκέλα της ΑΕΚ (2-2 με Αρη), την έπιασε στη 2η θέση ο ΠΑΟΚ

Γκέλα της ΑΕΚ (2-2 με Αρη), την έπιασε στη 2η θέση ο ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ γκέλαρε στο ΟΑΚΑ παραχωρώντας ισοπαλία στον Αρη (2-2) που προηγήθηκε μάλιστα δύο φορές στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ έπιασε την Ενωση στη βαθμολογία και οι δύο Δικέφαλοι αναμένεται να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο 45λεπτο οι ομάδες δεν βρήκαν δίκτυα, παρότι είχαν ευκαιρίες. Ο Πέτρος Μάνταλος υπέπεσε σε ένα αχρείαστο πέναλτι στο 54’ κρατώντας μέσα στην περιοχή του Μπάρκα τον Μπα. Ο Παπαπέτρου έκανε χρήση του VAR πριν σφυρίξει την εσχάτη των ποινών, την οποία έδωσε και μετέτρεψε σε γκολ ο Μπρούνο Γκάμα.

Αμεση ήταν όμως η απάντηση της ΑΕΚ. Στο 62’ ο Μάνταλος «σέρβιρε» ασίστ στον Αραούχο κι αυτός εκτέλεσε τον Κουέστα. Ο Αρης «χτύπησε» και για δεύτερη φορά στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς στο 75’ ο Μαρτίνες με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Το παιχνίδι είχε… δρόμο ακόμα και στο 84’ η Ενωση κέρδισε πέναλτι όταν ο Τόνσο έριξε μέσα στην περιοχή της τον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

AΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Λόπες, Σβάρνας, Οικονόμου, Μπακάκης (87′ Παουλίνιο), Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Λιβάια (59′ Ολιβέιρα), Βέρντε (81′ Αλμπάνης), Αραούχο.

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ (60′ Ντιγκινί), Σόουζα (30′ Λάρσον), Δεληζήσης, Βέλεθ (13′ Μπα), Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (60′ Μαρτινές), Τόνσο, Γκάμα, Μαντσίνι.

***Ο Βέλεθ τραυματίστηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και όταν έγινε αλλαγή ξέσπασε σε κλάματα. Ο Ισπανός στόπερ τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στον Αρη τραυματίστηκε και ο Ούγκο Σόουζα και ενδέχεται κι αυτός να μην αγωνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη στην ρεβάνς του ημιτελικού του κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

***Εκτός αποστολής για την ΑΕΚ έμεινε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος θα αποτελέσει επίσημα παρελθόν την 1η Ιουλίου και οδεύει προς ΑΠΟΕΛ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter