Γκιγιέρμε: Νίκη ψυχολογίας ενόψει Ντιναμό

Γκιγιέρμε: Νίκη ψυχολογίας ενόψει Ντιναμό

«Αυτή η νίκη επί της ΑΕΚ μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό στο Κίεβο»». Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε, ο ποδοσφαιριστής που διεκδικεί επί ίσοις όροις τον τίτλο του MVP των «ερυθρολεύκων» τη φετινή σεζόν, μίλησε στο Sport24.gr τόσο για το ντέρμπι με τον «δικέφαλο» οσο και για το μεθαυριανό (Πέμπτη 21/2, 22.00) δεύτερο παιχνίδι με τους Ουκρανούς για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

«Πολύ σημαντική νίκη αυτή με την ΑΕΚ, γιατί ήρθαμε από μια ήττα στο άλλο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ κι από μια ισοπαλία κόντρα στην Ντινάμο. Ειδικά το ματς κόντρα στους Ουκρανούς έπρεπε να το νικήσουμε. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση» είπε ο 27χρονος μέσος και πρόσθεσε:

«Από την αρχή πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς από την στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Κάναμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, πολύ κάτω από τις προσδοκίες και τις δικές μας και των οπαδών μας. Αλλά, το δεύτερο ήταν πολύ καλύτερο, βάλαμε τέσσερα γκολ και αξίζαμε τη νίκη.

Όσο για το παιχνίδι στο Κίεβο: «Θα είναι δύσκολο ματς, όπως και το πρώτο. Αλλά με την ομάδα που έχουμε, πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε. Θα είναι δύσκολο, αναμφίβολα. Είμαστε προετοιμασμένοι όμως να προκριθούμε.

Για την πορεία στο πρωτάθλημα: «Κάναμε μια κακή εμφάνιση στην Τούμπα και ήταν μια πολύ σκληρή ήττα. Όμως θεωρώ ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Νομίζω ότι και εμείς και ο ΠΑΟΚ κάνουμε καλό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε ότι εμείς δεν παίξαμε καλά σε ορισμένες αναμετρήσεις».

Όσον αφορά το μικροεπεισόδιο που είχε με τον Μπακασέτα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης τον έπιασε να δείχνει το έμβλημα του Ολυμπιακού στον αντίπαλο του, σχολίασε: «Ήταν μια παρεξήγηση. Με έσπρωξε, με τράβηξε από το λαιμό και από τη φανέλα. Ήταν κάτι στιγμιαίο και τίποτα περισσότερο. Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter