Γκιουνές: Είμαι ενάντια σε κάθε μορφή βίας αλλά…

Γκιουνές: Είμαι ενάντια σε κάθε μορφή βίας αλλά…

Η Τουρκία δοκιμάζεται απόψε (14/10, 21.45) στο Παρίσι απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της, Σενόλ Γκιουνές, στη συνέντευξη Τύπου προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε ότι έχει να κάνει με την εισβολή της χώρας του στη βόρεια Συρία και παράλληλα προσπάθησε να δικαιολογήσει τους διεθνείς του, για τον στρατιωτικό χαιρετισμό τους μετά τη νίκη τους επί της Αλβανίας την περασμένη Παρασκευή…

«Ελπίζω ότι οι οπαδοί θα είναι σε πνεύμα αδελφοσύνης. Παίζουμε εναντίον των παγκόσμιων πρωταθλητών, μπορούμε να κερδίσουμε, να χάσουμε, ή να πάρουμε την ισοπαλία, που θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας”, είπε αρχικά ο Γκιουνές αλλά δεν απέφυγε τις ερωτήσεις για την εισβολή του τουρκικού στρατού στη Βόρεια Συρία, όπου μαίνεται ο πόλεμος με τους Κούρδους: «Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι, που θα συμβάλει στην παγκόσμια ειρήνη. Θέλω να μην υπάρχει θάνατος. Δεν θέλω οι συζητήσεις αυτές να υπερισχύσουν του αγώνα. Ενθαρρύνουμε τους στρατιώτες μας, αλλά είμαι ενάντια σε κάθε είδους βία. Όλες οι χώρες πρέπει να καταδικάζουν τη βία, αλλά όλοι χρησιμοποιούν τον τρόμο, όπως θέλουν”.

Πηγή: UEFA: Κίνδυνος τιμωρίας της Τουρκίας για τον στρατιωτικό χαιρετισμό των παικτών της

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter