Γκλάσνερ: «Η ΑΕΚ είναι σύνολο με ποιότητα»

Γκλάσνερ: «Η ΑΕΚ είναι σύνολο με ποιότητα»

Ο τεχνικός της Βόλφσμπουργκ, Όλιβερ Γκλάσνερ, έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΚ _x000D_
και τόνισε ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει ως τελικό το αυριανό ματς στο _x000D_
ΟΑΚΑ με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο εισόδου στους ομίλους του _x000D_
Γιουρόπα Λιγκ.

«Είναι το τελευταίο βήμα πριν από την πρόκριση στους ομίλους. Είναι ένα δύσκολο έργο για μας απέναντι σε μια ομάδα που είναι οργανωμένη αμυντικά, ενώ διαθέτει καλούς δημιουργικούς και επιθετικούς παίκτες. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί», δήλωσε ο Γκλάσνερ.

Και πρόσθεσε: «Σαν προπονητής θέλω να έχω πλήρη ομάδα, αλλά οι τραυματισμοί και οι απουσίες είναι κάτι που συμβαίνουν. Όλοι όσοι έχουν έρθει με την αποστολή είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Στην ΑΕΚ βλέπω μια καλή αμυντικά ομάδα. Επιθετικά υπάρχουν ο Λιβάγια, ο Ολιβέιρα και ο Μάνταλος, είναι ένα σύνολο που διαθέτει ποιότητα και είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός. Στο ερώτημα αν η Βόλφσμπουργκ έχει πλεονέκτημα που το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται χωρίς θεατές, ο προπονητής της απάντησε λέγοντας πως «θεωρώ ότι είναι κρίμα που δεν υπάρχουν θεατές. Οι Έλληνες οπαδοί είναι γνωστοί για τις αντιδράσεις τους και θα χαιρόμουν αν το γήπεδο αύριο ήταν γεμάτο».

Τέλος όταν ρωτήθηκε αν το ματς έχει τον χαρακτήρα του τελικού για τη Βόλφσμπουργκ, υποστήριξε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και γι’ αυτό το βλέπω σαν τελικό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter