Γκλέτσος: «Γι αυτό παραιτήθηκα»

Γκλέτσος: «Γι αυτό παραιτήθηκα»

Mετά τη παραίτηση του Απόστολου Γκλέτσου από τη θέση του Δημάρχου Στυλίδας ως απάντηση στην ψήφιση της «Συμφωνίας των Πρεσπών» από την Ελληνική Βουλή, έχουν δρομολογηθεί αλλαγές στον Δήμο,

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε αναφερθεί από την πρώτη μέρα της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ διαμηνύοντας ότι αν αυτή φτάσει να αναγνωρισθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο εκείνος θα άφηνε τη θέση του Δημάρχου, πράγμα που έκανε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Είναι μια πράξη διαμαρτυρίας καθαρά συμβολική. Παραιτούμαι από ένα αξίωμα που κέρδισα με την αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου για μια αδικία που δεν έχει την νομιμοποίηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού», λέει στο LamiaReport ο πρώην – πλέον – Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

«Το αναφέρω και στο αίτημα παραίτησης προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ότι με αυτή την κίνηση αναδεικνύω ότι αντιπολιτεύομαι τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας, που εκβιάζουν το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Ελπίζω να καταλάβουν οι νέοι μας, που είναι το αύριο και η ελπίδα αυτού του τόπου, ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν εκβιάζονται, δεν συμβιβάζονται και δεν φοβούνται να αφήσουν τις θέσεις τους μπροστά στο εθνικό καλό».

Σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια ο κ. Γκλέτσος, ανέφερε πως ο επόμενος του στόχος είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

«Ούτε μια στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου να τα παρατήσω. Ότι έγινε, έπρεπε να γίνει, προκειμένου να απαλλαγεί ο συνδυασμός από ανθρώπους που δεν είχαν τις ίδιες σκέψεις με μένα. Η Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση θα έχει ανθρώπους που βάζουν το ‘’Εμείς’’ πάνω από το ‘’Εγώ’’ και το προσωπικό τους συμφέρον, θα είναι το συμφέρον όλων των πολιτών και ειδικά των ασθενέστερων.

Δεν προσδοκώ από την Περιφέρεια, ούτε αναγνωρισιμότητα, ούτε πλούτη, ούτε δόξες. Το ίδιο έπραξα και ως Δήμαρχος, το ίδιο θα πράξω και τώρα. Έχω πει ότι ο τόπος μας είναι θησαυρός. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αναδειχθεί αυτός ο θησαυρός και να γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη ο τόπος. Το μπορούμε, το αξίζουμε να είμαστε όχι απλά στο κέντρο της Ελλάδας, αλλά το επίκεντρο της χώρας μας…».

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter