Γκλέτσος: «Η ένταξη μου στο Τατουάζ ήταν ιδανική για λόγους ψηφοθηρικούς»

Γκλέτσος: «Η ένταξη μου στο Τατουάζ ήταν ιδανική για λόγους ψηφοθηρικούς»

Συνέντευξη στην «Ελένη» έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος και μίλησε για την ένταξη του στο Τατουάζ, λέγοντας πως ήταν ιδανική ως στιγμή για την υποψηφιότητα του ως περιφερειάρχης.

«Η ένταξη μου στο Τατουάζ ήταν ιδανική καταρχήν για λόγους ψηφοθηρικούς και δεν το κρύβω. Αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Με την εμφάνιση στο Τατουάζ συνειρμικά αρχίζει και θυμάται πράγματα», λέει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όσον αφορά την καριέρα του ως ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι έχω μια αξιοπρέπεια ως ηθοποιός. Δηλαδή, ούτε ο super ηθοποιός είμαι. Δεν είμαι ο Κιμούλης, αλλά μπορώ να παίξω το τρίτο βιολί. Αν με ρωτήσεις αν είμαι καλός Δήμαρχος, θα σου πω ότι είμαι ο καλύτερος. Δεν είμαι ταπεινός. Λέω τα πράγματα όπως τα πιστεύω».

Επίσης, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει λέγοντας: «Στα προβλήματα υγείας μου αναφέρθηκα γιατί την αρρώστια τη φοβούνται πάρα πολλοί. Και θέλω να είμαι ένα παράδειγμα που να βλέπουν ότι δεν τελειώνει η ζωή. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε γεμίζει δύναμη και σε πάει παρακάτω. Πολλά πράγματα με λυγίζουν, αλλά όταν έχεις συνεργάτες – φίλους με βοηθούν να το ξεπεράσω. Σε προσωπικό επίπεδο η κόρη μου, μου δίνει κουράγιο η ύπαρξη της. Θα έλεγα ότι προσπαθώ να είμαι καλός πατέρας, αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω γιατί δεν έχω χρόνο να είμαι δίπλα της όσο θα έπρεπε.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter