Γκουαρδιόλα: «Ικανός για όλα ο Ολυμπιακός»

Γκουαρδιόλα: «Ικανός για όλα ο Ολυμπιακός»

Δεν σκοπεύει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες στο αυριανό ματς (19:55) της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ολυμπιακό ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Το παιχνίδι αυτό είναι σημαντικό για την πορεία μας και μία νίκη θα μας επιτρέψει να αφήσουμε το Champions League στην άκρη και να αφοσιωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις μέχρι τον Φεβρουάριο», εξήγησε. «Επίσης, χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα για να ανακάμψουμε». Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε την Κυριακή από την Τότεναμ με 2-0 και απέχει 8 βαθμούς από την κορυφή της Premier League.

Πάντως η συμμετοχή του Σέρχιο Αγουέρο είναι αμφίβολη, αφού ο Αργεντινός δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον πρόσφατο τραυματισμό του. «Θέλουμε να νιώσει το πόδι του δυνατό, υπάρχει χρόνος για την επιστροφή του και θα τον περιμένουμε», είπε ο Γουαρδιόλα.

Ο Καταλανός προπονητής -που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Σίτι- τόνισε ότι σέβεται απόλυτα τον Ολυμπιακό. «Γνωρίζω ότι αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αλλά είναι μία ομάδα ικανή για οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Περισσότερο όμως με απασχολεί να κάνουμε εμείς το σωστό για να κερδίσουμε».

Ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε επί ελληνικού εδάφους και για την επιστροφή θεατών στα γήπεδα της Αγγλίας, μετά την άρση του lockdown στις 2 Δεκεμβρίου. «Εφ’ όσον η κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση, σημαίνει πως άκουσε τους γιατρούς και τους ειδικούς. Είμαστε τυχεροί με τη δουλειά που κάνουμε. Πόσες άλλες δουλειές σταμάτησαν και ξεκίνησαν ξανά; Ασφαλώς περιμένουμε ανυπόμονα να ξανασυναντήσουμε τους οπαδούς μας». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter