Γκουαρντιόλα: «Επρεπε να καθαρίσουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο»

Γκουαρντιόλα: «Επρεπε να καθαρίσουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο»

Mετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού με 3-0 ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε:

«Το πρώτο μέρος ήταν απίστευτο. Δεν πέρασαν στο δεύτερο μισό, αλλά θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι. Όταν δεν το κάνεις, είναι ανοικτό. Δεν δέχθηκε πίεση ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος, δεν είχαν τίποτε να χάσουν και δυσκολευτήκαμε λίγο. Βγήκαν στην επίθεση, βγήκαμε και εμείς και τελικά σκοράραμε το δεύτερο τέρμα που τελείωσε το ματς».

Τόνισε ακόμη: «Το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Τώρα αν αυτό γίνει και στο τελευταίο παιχνίδι, πάλι καλά θα είναι. Η Πόρτο είναι τρεις βαθμούς πίσω μας. Έχουμε να παίξουμε εκεί, συνεπώς ακόμα είναι ανοικτό. Αλλά έχουμε μια διαφορά έξι βαθμών από τον τρίτο της βαθμολογίας. Θέλουμε έναν ή τρεις βαθμούς ακόμα για να προκριθούμε, συνεπώς είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Ο… λυτρωτής Ζεσούς

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς που μπήκε αλλαγή και με γκολ στο 81’ «καθάρισε» το παιχνίδι είπε: «Εκανα φοβερό τελείωμα στο γκολ που πέτυχα, ήταν δύσκολο για τον τερματοφύλακα να το βγάλει. Προσπαθώ να βελτιώνω τα τελειώματα κάθε φορά. Ο Ολυμπιακός ήταν δύσκολος αντίπαλος, όσο ήμουν στον πάγκο, έβλεπα ότι πρέπει να βρω μια ευκαιρία για να σκοράρω».

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν από τη πλευρά του δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Έπαιξε καλά στην άμυνα. Ήταν γενναίος και το παιχνίδι ήταν ανοιχτό μέχρι να γίνει το 2-0. Το αξίζαμε το σημερινό αποτέλεσμα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη μας και κοιτάμε μπροστά. Ο όμιλος είναι ακόμη ανοιχτός και αυτό ίσως να ισχύει και μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στη δεύτερη θέση. Αυτό έδειξε και σήμερα. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Να είμαστε στην κορυφή».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter