«Γκρέμισαν» το Instagram του Γιαννακόπουλου οπαδοί του Παναθηναϊκού

«Γκρέμισαν» το Instagram του Γιαννακόπουλου οπαδοί του Παναθηναϊκού

«Φωτιά» πήρε ο προσωπικός λογαριασμός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό.

Σε μορφή… χιονοστιβάδας τα μηνύματα των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, του ζητούν να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία για να πάρει και το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ του ξεκαθαρίζουν πως «αν βγει μπροστά» θα τον στηρίξουν μαζικά και σε οικονομικό επίπεδο.

Είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος του «τριφυλλιού» θεωρεί πως ο Δ. Γιαννακόπουλος αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη λύση για να σωθεί η ΠΑΕ και με κάθε τρόπο προσπαθούν (και είναι βέβαιο πως θα συνεχίσουν) να τον πείσουν να αναλάβει τα ηνία της.

«Πρόεδρε βγες μπροστά και είμαστε όλοι μαζί σου», «Πάρε την ΠΑΕ», «Άρχοντα ήλθε η ώρα, στο πλευρό σου όλος ο κόσμος», «Κάνε ό,τι μπορείς για να σώσεις τον Παναθηναϊκό μας», «Γιαννακόπουλε Θεέ, πάρε και την ΠΑΕ», «Πρόεδρε πάρε την ΠΑΕ και τα διαρκείας θα πάρουν φωτιά και στην κωπηλασία», «Πρόεδρε, ήλθε η ώρα να αναγεννήσεις τον Παναθηναϊκό μας», «Δημήτρη την ιστορία την γράφουν οι παρόντες», «Πρόεδρε, βγες μπροστά για να μη γίνουμε ΑΕΚ», «Πάρε την ΠΑΕ και θα είμαστε όλοι κάθε Κυριακή στο γήπεδο», «Κάνε αυτό που ήθελε πάντα ο πατέρας σου», «Σώσε την ΠΑΕ, όλος ο κόσμος είναι μαζί σου και θα συνεισφέρουμε όπως μπορούμε», είναι μερικά από τα δεκάδες μηνύματα που έστειλαν οι οπαδοί των «πρασίνων» στο «αφεντικό» της ΚΑΕ, προκειμένου να τον πείσουν να ασχοληθεί άμεσα και με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter