«Γκρίνιες» και ενόχληση δικαστών για τη σύσκεψη Σακελλαροπούλου με την ηγεσία της Δικαιοσύνης

«Γκρίνιες» και ενόχληση δικαστών για τη σύσκεψη Σακελλαροπούλου με την ηγεσία της Δικαιοσύνης

Βαθύτατα ενοχλημένοι είναι αρκετοί δικαστές και εισαγγελείς για τη σύσκεψη που έχει καλέσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου του 2023 με την ηγεσία της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr. Όχι για αυτή καθαυτή την πρωτοβουλία της ΠτΔ, που στόχο έχει την επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων που απασχολούν τη Θέμιδα, αλλά για το γεγονός ότι η κα Σακελλαροπούλου δεν έχει απευθύνει πρόσκληση στις δικαστικές ενώσεις παρά μόνο στην ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, η ενόχληση είναι τέτοια που ορισμένοι δικαστές χαρακτηρίζουν ως «ατόπημα» την κίνηση Σακελλαροπούλου να μην απευθύνει πρόσκληση στα συνδικαλιστικά όργανα των δικαστών και εισαγγελέων. Όπως λένε άλλωστε, είναι η άλλη η δουλειά των επικεφαλής των ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας και άλλη των Ενώσεων που καθημερινά αφουκράζονται τα προβλήματα, τα παράπονα και τις όποιες «δυσλειτουργίες» στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η κα Σακελλαροπούλου θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Ευαγγελία Νίκα, την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννη Σαρμά, τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, τον Γενικό Επίτροπο της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων Δημήτριο Κωστάκη, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας Δημήτρη Βερβεσό και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος Γεώργιο Διαμάντη.

Διαβάστε επίσης:

Σε σύσκεψη συγκαλεί η Σακελλαροπούλου την ηγεσία της Δικαιοσύνης

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Πρόεδρου ΑΔΑΕ στον απόηχο των αποκαλύψεων του Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter