Γλυφάδα: Εντοπίστηκε βόμβα του Β’ ΠΠ – Κλείνει τμήμα της Ποσειδώνος, εκκενώνονται 4 πολυκατοικίες (Video)

Γλυφάδα: Εντοπίστηκε βόμβα του Β’ ΠΠ – Κλείνει τμήμα της Ποσειδώνος, εκκενώνονται 4 πολυκατοικίες (Video)

Κλειστή θα είναι από τις 9:30 έως τις 11:30 το πρωί της Πέμπτης μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα, ενώ έχει ζητηθεί η εκκένωση 4 πολυκατοικιών στην οδό Ευρυάλης για την πραγματοποίηση ειδικής επιχείρησης από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, για την εξουδετέρωση βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εντοπίστηκε τυχαία κατά τη διάρκεια εργασιών. 

Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα. Στην ίδια οδό ισχύει απαγόρευση στάθμευσης μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια σε λεωφορεία και Τραμ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης».

Αναλυτικά:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 9:30΄έως 11:30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter