Γλυφάδα: Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του

Γλυφάδα: Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έπεσε θύμα επίθεσης το βράδυ της Τρίτης, όταν άγνωστος πυροβόλησε κατά του Σέρβου, ο οποίος βρισκόταν έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Τραυματισμένος ελαφρά στο πόδι, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμό από άγνωστο, έξω από το σπίτι που διαμένει στην οδό Ελπίδος, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Κοβάτσεβιτς τραυματίστηκε στο πόδι του όταν έπεσε στο έδαφος για να προφυλαχθεί από τον δράστη που τον πυροβόλησε την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Ο άγνωστος σταμάτησε με αυτοκίνητο κοντά στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και αφού πήγε προς το σημείο που ήταν έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε. Ο Κοβάτσεβιτς έπεσε αμέσως και έτσι γλίτωσε από την σφαίρα.

Αμέσως μετά ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. Το όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα καμμένο στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter