Γλυκά Νερά: Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού κατέθεσε η μητέρα της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού κατέθεσε η μητέρα της Καρολάιν

Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της μόλις ενός έτους μικρής Λυδία, κατάθεσε στην εισαγγελία ανηλίκων η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς.

Μέσω του δικηγόρου της Θανάση Χαρμάνη, η γιαγιά του βρέφους υποστηρίζει ότι το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον της Αλοννήσου είναι καταλληλότερο για να ανατραφεί το παιδί.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χαρμάνης ανέφερε σε δηλώσεις του: «Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από μητέρα Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του πιλότου όπως πληροφορηθήκαμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η πλευρά του της οικογένειας του πιλότου που ζητάει επιμέλεια από κοινού. Μεταξύ άλλων η οικογένειά του προτείνει το παιδί να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές, το μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και το άλλο μισό στην Αλόννησο. Σημειώνεται ότι ο κ. Χαρμάνης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στη σχέση του καθ’ομολογία δολοφόνου με την μητέρα του λέγοντας: «Πληροφορηθήκαμε ότι η μητέρα του Μπάμπη δεν είχε καλές σχέσεις με τον Μπάμπη και όταν πήρε το μωρό αγκαλιά την ημέρα του φόνου είπε ότι είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζω το παιδί».

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

26/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter