Γλυκά Νερά: «Ένιωσα οργή όταν ο Αναγνωστόπουλος ζήτησε να δει τη Λυδία όταν αποφυλακιστεί» λέει η μητέρα της Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά: «Ένιωσα οργή όταν ο Αναγνωστόπουλος ζήτησε να δει τη Λυδία όταν αποφυλακιστεί» λέει η μητέρα της Κάρολαϊν

Δικαιωμένη αισθάνεται η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha, για την απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μητέρα της Καρολάιν νιώθει δικαιωμένη με την απόφαση, παρότι το παιδί της δεν θα το ξαναδεί. «Ανακουφίστηκα όταν έμαθα την ετυμηγορία για τον κατηγορούμενο. Στεναχωρήθηκα και ένιωσα οργή όταν ο Αναγνωστόπουλος κατά την απολογία του ζήτησε να δει τη Λυδία όταν αποφυλακιστεί» είπε χαρακτηριστικά η Σουζάνα Κράουτς.

Υπενθυμίζεται ότι συνέντευξη έδωσε και ο πατέρας της 20χρονης Κάρολαιν στην Daily Mail λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην ξαναδεί την κόρη του ο Αναγνωστόπουλος.

«Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις αστείες ανοησίες που παρήγαγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του» σχολίασε ο πατέρας της και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως «σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter