Γλυκά Νερά: Γιατί η Μεγάλη Στοά είχε διαγράψει την ψυχολόγο της Καρολάιν από το 2018

Γλυκά Νερά: Γιατί η Μεγάλη Στοά είχε διαγράψει την ψυχολόγο της Καρολάιν από το 2018
Φωτογραφία: facebook

Μια νέα πτυχή για την άτυχη Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά εμφανίστηκε σήμερα και αφορά την ψυχολόγο της, Ελένη Μυλωνοπούλου, από την οποία ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζήτησε να προσκομίσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματός της.

Όπως έγινε γνωστό επίσης σήμερα η αστυνομία εξετάζει και έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», στην οποία φέρεται να ανήκε κατά το παρελθόν η ψυχολόγος της Καρολάιν. Σύμφωνα με το έγγραφο από το 2018, η «Μεγάλη Συνέλευση» της «Μεγάλης Στοάς» είχε αποβάλει την φερόμενη ως ψυχολόγο, καθώς δήλωσε ψευδώς ότι ασκεί το επάγγελμα της ιατρού με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου.

«Η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Έλληνες μασόνοι στην απόφαση.

Σημειώνεται πως η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος αναφέρεται στην ιδιότητα της συγκεκριμένης γυναίκας ως μαία, ενώ δεν μιλούν για το κατά πόσο η ίδια έχει σπουδάσει Ψυχολογία.

Πηγή: Facebook

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter