Γλυκά Νερά: Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στο «μικροσκόπιο» των κοινωνικών λειτουργών

Γλυκά Νερά: Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στο «μικροσκόπιο» των κοινωνικών λειτουργών

Το ζήτημα της επιμέλειας της μόλις ενός έτους Λυδίας απασχολεί την εισαγγελέα ανηλίκων μετά την δολοφονία της μητέρας της στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του 32χρονου πιλότου πως εκείνος την δολοφόνησε.

Δύο εισαγγελικοί λειτουργοί, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου εργάζονται μέρες τώρα για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για το παιδί. Ήδη έχουν έρθει σε επαφή και με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα, της οικογένειας του πιλότου και της οικογένειας του θύματος. Στην συνέχεια οι δυο κοινωνικοί λειτουργοί θα συντάξουν τις εκθέσεις τους στις οποίες θα βασιστούν οι εισαγγελείς για να λάβουν την απόφασή τους.

Πάντως οι δικηγόροι και των δυο οικογενειών λένε ότι υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους, ώστε να διασφαλιστεί το συμφέρον του παιδιού.

«Η μητέρα της Κάρολαϊν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση. Η μητέρα της Κάρολαϊν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Θανάσης Χαρμάνης.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter