Γλυκά Νερά: Η μαρτυρία της γειτόνισσας για την Κάρολαϊν και τα τελευταία χαλαρά λεπτά του συζυγοκτόνου στο κινητό

Γλυκά Νερά: Η μαρτυρία της γειτόνισσας για την Κάρολαϊν και τα τελευταία χαλαρά λεπτά του συζυγοκτόνου στο κινητό

«Υπήρχε περίπτωση αυτή η γυναίκα να χτυπήσει το παιδί της; Ούτε για αστείο» ανέφερε χαρακτηριστικά για την άτυχη Κάρολαϊν η γειτόνισσα του ζευγαριού που ζει δίπλα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στο MEGA.

«Λάτρευε τη Λυδία η Καρολαίν, εξαιρετική μαμά ήρεμη πάρα πολύ ηρεμο παιδί. Και φαίνεται ο άνθρωπος και στο παιδάκι του και στα ζωα του», ανέφερε αρχικά η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την κάμερα που έσπασε ο πιλότος

«Υπήρχε περίπτωση αυτή η γυναίκα να χτυπήσει το παιδί της; Ούτε για αστείο. Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε να τα βάλουμε για νοσηλεία, κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο… για να τα βάλεις σε ένα κλουβί κι η Καρολάιν ήταν πάντα με το χάδι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος τι λέμε τώρα! Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Καρολάιν παιδί ήταν, 20 χρονών δεν μπορείτε να φανταστείτε αγάπη που είχε για τη Λυδία», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πολλές φορές θέλαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε κοιμάται η Λυδία. Δηλαδή δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο αν κοιμόταν η Λυδία πάνω της. Της το έλεγα “σε θαυμάζω για την ωριμότητα δηλαδή είσαι πολύ πολύ σωστη μαμά”», πρόσθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν βάραινε κάτι την Καρολάιν η γυναίκα διευκρίνισε πως «ότι πρόβλημα και να έχει ένας άνθρωπος, για παράδειγμα με τον σύζυγό του, δεν είναι λύση η δολοφονία. Η λύση είναι χωρίζω. Καταλαβαίνετε τι εννοώ;».

Τα τελευταία λεπτά του συζυγοκτόνου στο κινητό

Μετά το νέο φωτογραφικό υλικό μέσα από το σπίτι του ζευγαριού, στη δημοσιότητα έρχονται και τα τελευταία λεπτά που πέρασε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος στο κινητό του προτού δολοφονήσει την 20χρονη.

Τα στοιχεία που ανέκτησε η αστυνομία από το κινητό του, αποκαλύπτουν με κάθε λεπτομέρεια πώς χρησιμοποιούσε τη συσκευή του ο 32χρονος.

Ενδεικτικά:
00:18 Είσοδος στο 9gag
00:22 Είσοδος στην εταιρεία όπου εργάζεται
00:24 Είσοδος σε ενημερωτική ιστοσελίδα – Ανάγνωση για «δράκο της Ν. Σμύρνης» – Άνοιγμα σχετικού βίντεο
00:35 Παρακολούθηση βίντεο με φίδι στο facebook
00:38 Άνοδος δύο ορόφων
00:52 54 Βήματα
01:15 Φόρτιση κινητού
01:25 Ενεργοποίηση ξυπνητηριού
02:30 Ξεκλείδωμα κινητού – Είσοδος στα sms
02:31 Κλείδωμα κινητού
04:24 Εκτός λειτουργίας φόρτιση

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter