Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν ήταν αντίθετη για τη σχέση της με τον Αναγνωστόπουλο υποστήριξε φίλη της οικογένειας

Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν ήταν αντίθετη για τη σχέση της με τον Αναγνωστόπουλο υποστήριξε φίλη της οικογένειας

Ότι η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς ήταν εξ αρχής αντίθετη με τη σχέση του τότε ανήλικου παιδιού της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, φίλη της οικογένειας του θύματος από την Αλόννησο.

Η μάρτυρας μάλιστα εξήγησε πως η μητέρα της Καρολάιν της είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν εναντιώθηκε στη σχέση αρχικά καθώς φοβήθηκε ότι η κόρη της θα απομακρυνθεί από εκείνη ενώ πίστευε πως μόλις περάσει στο Πανεπιστήμιο όλο αυτό θα εξασθενήσει.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Δεχόταν απειλές η ψυχολόγος της Καρολάιν – «Αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει θα σε σκοτώσω»

Παράλληλα η μάρτυρας απέδωσε στην αντίθεση αυτή της μητέρας, το γεγονός ότι η Καρολάιν δεν μοιράστηκε την πληροφορία του επικείμενου γάμου της με την οικογένειά της προκειμένου να αποφύγει διαφωνίες και συγκρούσεις.

Η ίδια κατέθεσε πως όπως της εξομολογήθηκε η μητέρα της Καρολαιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήρε την ημέρα της κηδείας από την μητέρα της Καρολάιν 2.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα η μάρτυρας ανέφερε πως η μητέρα της Καρολάιν της είχε πει, μετά την ομολογία του κατηγορούμενο:

«Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ».

Η μάρτυρας εξήγησε και τους λόγους που η μητέρα της Καρολάιν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και είπε πως η μητέρα της Καρολάιν είναι πολύ οργισμένη με τον κατηγορούμενο.

«Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της αλλά έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο νεκρό σώμα της αλλά της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες» κατέθεσε η μάρτυρας.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Καταπέλτης η σύμβουλος ψυχικής υγείας: «Ο Μπάμπης ήταν χειριστικός, παρουσίαζε μια ιδανική σχέση, της έπαιρνε τα λεφτά»

Κατά την κατάθεσή της, η μάρτυρας, με τρεμάμενη φωνή σημείωσε πως πιστεύει ότι η Καρολάιν «θαμπώθηκε από την προσοχή που της έδειχνε. Μιλάμε για ταξίδια με ελικόπτερο μιλάμε για άνετη ζωή, ήταν μικρή».

Τέλος η ίδια υποστήριξε πως λίγο καιρό πριν τη δολοφονία η μητέρα του θύματος της είχε πει πως πρέπει να πάει κοντά στο παιδί της γιατί ένιωθε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Νωρίτερα κατέθεσε εθελόντρια σε φιλοζωικό σωματείο, η οποία ανέφερε πως όλα «εκίνησαν με την αίτηση της Καρολάιν να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήρα τηλέφωνο και απάντησε ο κατηγορούμενος. Ττους πρότεινα κουτάβι και κλείσαμε το ραντεβού».

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά – Δίκη Μπαμπη Αναγνωστόπουλου: «Η συμπεριφορά του ήταν χειριστική και άκρως, ελεγκτική» – Σημειώσεις κρατάει ο 33χρονος

Πρόεδρος: Θα μας δώσετε στοιχεία για τον χαρακτήρα της Καρολάιν;

Μάρτυρας: Ένας Γλυκύτατος άνθρωπος, εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν παρών ο κατηγορούμενος αλλά η Καρολάιν ήταν περισσότερο εκδηλωτική.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαΐου

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter