Γλυκά Νερά: Η οικογένειά της Κάρολαϊν θα ζητήσει την πλήρη επιμέλεια του παιδιού – Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Γλυκά Νερά: Η οικογένειά της Κάρολαϊν θα ζητήσει την πλήρη επιμέλεια του παιδιού – Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Την πλήρη επιμέλεια του ενός έτους παιδιού θα διεκδικήσουν οι γονείς της 20χρονης Κάρολαϊν όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΙ χωρίς να αποκλείσουν τις επαφές με την οικογένεια του Αναγνωστόπουλου.

Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και μια δήλωση της μητέρας της 20χρονης: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα».

Όπως είπε ο κ. Χαρμάνης, το οικογενειακό περιβάλλον της Κάρολαϊν στην Αλόννησο είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού και πρόσθεσε ότι η υπόθεση βρίσκεται σε στάδιο κοινωνικής έρευνας. Ο εισαγγελέας ανηλίκων για να δώσει την επιμέλεια στη μία ή στην άλλη οικογένεια, καθώς αποκλείεται η περίπτωση του ιδρύματος, θα πρέπει να κάνει έρευνα, ανέφερε.

Παράλληλα, υποστήριξε πως υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας για να βρεθεί μια συναινετική λύση ενώ και από την άλλη πλευρά, οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου θέλουν την επιμέλεια του παιδιού.

Αύριο, θα υποβληθούν υπομνήματα στην εισαγγελέα. Πρακτικά συνεπιμέλεια δε μπορεί να γίνει, όπως είπε.

Ο κ. Χαρμάνης αναφέρθηκε και στην ψυχική κατάσταση που βρίσκεται η οικογένεια της 20χρονης τονίζοντας πως «η μητέρα της Καρολάιν φιλούσε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα του παιδιού της.» Τόνισε, μάλιστα, ότι το έγκλημα δεν είναι εν βρασμώ. «Εδώ έχουμε έναν θάνατο μαρτυρικό. Επί έξι λεπτά είχε το χρόνο να υπαναχωρήσει. Αυτοί που διαπράττουν ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής παραδίνονται αμέσως.»

Τέλος, ανέφερε ότι βάσει του νόμου ο συζυγοκτόνος προς το παρόν έχει το δικαίωμα να δει το παιδί, όμως αυτό θα κριθεί από το δικαστήριο.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter