Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαντά για την εξωσυζυγική σχέση

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαντά για την εξωσυζυγική σχέση

Την δική του απάντηση στα όσα ήρθαν στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες για πιθανή εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενώ ήταν παντρεμένος με την άτυχη Κάρολαιν, έδωσε ο ίδιος μέσα από τις φυλακές.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο προφυλακισμένος πιλότος είπε ότι μελετά τη δικογραφία και περιμένει την απόφαση της δίκης. Για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εξωσυζυγική σχέση του ίδιου κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος το διαψεύδει λέγοντας ότι «ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση».

«Μελετώ την δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με την φωτογραφία μου στο βιβλίο: εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος, καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου. Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο για αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση: ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» κατάφερε να εντοπίσει τη γυναίκα με την οποία ο πιλότος είχε μια σύντομη σχέση από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Ωστόσο, όπως η ίδια αποκάλυψε, το τελευταίο εξάμηνο ο Μπάμπης ζητούσε επίμονα να τη συναντήσει και πάλι.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

«Από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω», τονίζει.

Η γυναίκα μίλησε επίσης για την εμμονή του να την δει το τελευταίο διάστημα πριν τη δολοφονία. «Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με φόβιζε και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μη θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει. Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης

«Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο;», αναρωτήθηκε σοκαρισμένη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter