Γλυκά Νερά: Κοινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας ζητούν οι γονείς του συζυγοκτόνου πιλότου

Γλυκά Νερά: Κοινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας ζητούν οι γονείς του συζυγοκτόνου πιλότου

Την από κοινού επιμέλεια της μικρής Λυδίας, με τους γονείς της Καρολάιν ζητούν οι γονείς του 33χρονου συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με αίτηση που υπέβαλαν σήμερα στην Εισαγγελία Ανηλίκων, μέσω του δικηγόρου Γιάννη Κώτσου.

Σε αυτή οι γονείς του πιλότου ζητούν να κατανεμηθεί ο χρόνος ως προς την άσκηση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας μεταξύ των δύο οικογενειών. Δηλαδή από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους να διαμένει η μικρή Λυδία τους γονείς του πατέρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα με την οικογένεια της μητέρας της στην Αλόννησο.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς κατέθεσε στην εισαγγελία ανηλίκων αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής. Μέσω του δικηγόρου της Θανάση Χαρμάνη, η γιαγιά του βρέφους υποστήριξε ότι το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον της Αλοννήσου είναι καταλληλότερο για να ανατραφεί το παιδί.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χαρμάνης ανέφερε σε δηλώσεις του: «Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από μητέρα Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του πιλότου όπως πληροφορηθήκαμε».

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού κατέθεσε η μητέρα της Καρολάιν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter