Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν: «Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»

Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν: «Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»

Οργή έχει προκαλέσει στον πατέρα της άτυχης Καρολάιν η στάση που τήρησε επί σχεδόν έναν μήνα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ισχυριζόμενος πως ληστές σκότωσαν τη σύζυγό του.

«Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του έσπαγα το κεφάλι και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες», λέει ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς στην Sun.

Όπως είπε, τη στιγμή που έμαθαν, μαζί με τη σύζυγό του, Σούζαν, ότι η κόρη τους ήταν νεκρή, τους ειδοποίησαν γείτονες στην Αλόννησο όπου διαμένουν. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Επίσης, ανέφερε ότι «υπάρχει βάση» στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα πως ο 32χρονος πιλότος ήταν αναμεμειγμένος σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η κόρη του είχε ισχυρή αίσθηση της ηθικής και σίγουρα θα απειλούσε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της αν μάθαινε ότι ήταν αναμεμειγμένος σε παράνομες δραστηριότητες.

«Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά», ανέφερε.

Όσον αφορά την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να αποδώσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, στον ίδιο και τη γυναίκα του, υποστήριξε πως: «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter