Γλυκά Νερά – Πατέρας Κάρολαϊν: «Θα φροντίσω ο Αναγνωστόπουλος να μην ξαναδεί την κόρη του»

Γλυκά Νερά – Πατέρας Κάρολαϊν: «Θα φροντίσω ο Αναγνωστόπουλος να μην ξαναδεί την κόρη του»

«Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις αστείες ανοησίες που παρήγαγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του» σχολίασε ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στην Daily Mail μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Προέβλεψε επίσης ότι ο 34χρονος πιλότος θα εξελιχθεί σε έναν «σπασμένο άνδρα» καθώς «θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τη σκληρότερη φυλακή στην Ελλάδα που διαθέτει ένα από τα χειρότερα σωφρονιστικά συστήματα στην Ευρώπη».

«Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε» λέει χαρακτηριστικά.

Ο 79χρονος Ντέιβιντ Κράουτς δηλώνει μάλιστα ότι θα φροντίσει ο 34χρονος πιλότος να μην δει ξανά την κόρη του και ότι θα προχωρήσει σε αλλαγή ονόματος. «Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της» υπογράμμισε ο πατέρας της Κάρολαϊν.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο επέβαλλε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών, στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κραουτς τη θανάτωση του σκύλου της Ροξυ αλλά και για τα άλλα δυο πλημμελήματα που του αποδόθηκαν (ψευδή κατάθεση κατ΄ εξακολούθηση και ψευδή καταγγελία). Ακόμη, το δικαστήριο επέβαλλε και χρηματική ποινή στον κατηγορούμενο ύψους 21.000 ευρώ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter