Γλυκά Νερά: Η ώρα της απολογίας του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Η ώρα της απολογίας του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου,  έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα, Τετάρτη από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που κατηγορείται ότι αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής γυναίκας και μητέρας προσήχθη λίγο πριν τις 10 το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο συζυγοκτόνος θα δώσει εξηγήσεις για εκείνα που έγιναν τη νύχτα που σήμανε το τέλος της ζωής της Καρολάιν.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορούμενου, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της ετυμηγορίας δικαστών και ενόρκων, αφού πρώτα στο ακροατήριο αγορεύσει και η εισαγγελέας της έδρας.

«Αυτό που έχει να πει είναι συγκεκριμένο», είπε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Κατά την απολογία του στο δικαστήριο θα αποδεχθεί την πράξη του και θα περιγράψει όσα συνέβησαν εκείνη την νύχτα και πριν από αυτήν και θα ισχυριστεί πως το έγκλημα έγινε εν βρασμώ, ωστόσο διευκρίνισε και ο ίδιος ότι «νομικά δεν θα μπορέσει να επικαλεστεί τον βρασμώ ψυχικής ορμής, αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απλώς θα εξιστορήσει τα γεγονότα».

«Η μετέπειτα συμπεριφορά δείχνει τα στοιχεία του χαρακτήρα του», απάντησε ο συνήγορος του συζυγοκτόνου, σχετικά με το θέατρο που έπαιξε επί εβδομάδες ο 34χρονος σήμερα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λέγοντας πως «δεν δικαιολογεί τις καταστάσεις όπως εξελίχθηκαν. Θα δώσει μια εξήγηση στο δικαστήριο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης, την άγρια θανάτωση της σκυλίτσας Ρόξυ και τις ψευδείς καταγγελίες και καταθέσεις που έδινε επί 37 ημέρες ο δράστης του εγκλήματος, εμφανιζόμενος ως επιζών μίας φρικτής ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Ο 33χρονος έχει προσπαθήσει να καταδείξει ότι η δολοφονία της Καρολάιν οφείλονταν σε ατύχημα και πως έγινε εν βρασμώ. Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες και αναμένεται να μείνει πιστός στην υπερασπιστική γραμμή που είχε «χαράξει» τότε προσπαθώντας να πείσει το δικαστήριο ότι ο ίδιος προκλήθηκε από την “επιθετική συμπεριφορά της Καρολάιν απέναντι στο παιδί” και ότι δεν προσχεδίασε τίποτε. Τότε είχε ισχυριστεί επίσης πως όλη η εν συνεχεία “σκηνοθεσία” έγινε αποκλειστικά για να προστατέψει το παιδί και να μην το χάσει αν ομολογούσε την πράξη του. “Για να μεγαλώσει η κόρη μου τουλάχιστον με τον πατέρα της”, όπως ανέφερε στο υπόμνημα που είχε παραδώσει.

Η απολογία του 34χρονου αναμένεται πως θα διαρκέσει αρκετές ώρες καθώς αφού πει όσα ο ίδιος θελήσει, θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις του δικαστηρίου και των συνηγόρων των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη ο συζυγοκτόνος έδωσε ένα σόου  κατά τη διάρκεια της δίκης αφού για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα ο άνθρωπος που επί 40 μέρες έπαιζε θέατρο στους γονείς της Καρολάιν και στα κανάλια ότι δήθεν η σύζυγός του είχε δολοφονηθεί από αδίστακτη συμμορία διαρρηκτών, ξέσπασε σε κλάματα όταν η πρόεδρος της έδρας άρχισε την ανάγνωση του ηλεκτρονικού ημερολογίου της Καρολαϊν.

Η επόμενη δικάσιμος που έχει δώσει το δικαστήριο είναι για την Δευτέρα 16 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης

Γλυκά Νερά: Σόου από τον γυναικοκτόνο Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο – Ξέσπασε σε κλάματα για πρώτη φορά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter