Γλυκά Νερά: Στο εισαγγελικό στόχαστρο η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Στο εισαγγελικό στόχαστρο η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Δικογραφία σε βάρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις της σχετικά με το περιεχόμενο των «συνεδριών της» με την 20χρονη Καρολάιν, που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, έχουν ήδη σχηματίσει οι αρχές.

Για την υπόθεση διατάχθηκε και ξεκίνησε ήδη προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να διακριβωθεί εάν η «ψυχολόγος» έχει διαπράξει ποινικά κολάσιμα αδικήματα, όπως απάτη κατ’ εξακολούθηση καθώς και παραβίαση επαγγελματικής εχεμύθειας.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω κυρία βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα καθώς μετά το ανατριχιαστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά προέβη σε δημόσιες δηλώσεις που αφορούσαν στην απόρρητη επαγγελματική σχέση που είχε με την 20χρονη κοπέλα και μητέρα ενός βρέφους.

Μάλιστα, ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων της ζήτησε να καταθέσει το πτυχίο της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που την ανάγκασε να αναδιπλωθεί λέγοντας ότι η ίδια «ποτέ δεν είπε πως είναι ψυχολόγος».

Σχεδόν αμέσως όμως, την Ελένη Μυλωνοπούλου «άδειασε» και η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής που εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι «η κυρία Μυλωνοπούλου δεν ήταν και δεν είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής».

Η ίδια υποστήριξε εξεταζόμενη από την Αστυνομία, χωρίς όμως να αποτρέψει τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος της, ότι διατηρεί κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων με άδεια του επιμελητηρίου της Αθήνας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter