Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος – Τα δύο αιτήματα του Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος – Τα δύο αιτήματα του Αναγνωστόπουλου

Συνεχίζεται η εξέταση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τον εισαγγελέα, με τον 33χρονο να έχει απολογηθεί νωρίτερα, ενώπιον του 12ου ανακριτή. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει διάσκεψη μεταξύ του ανακριτή και του εισαγγελέα ούτως ώστε να αποφασιστεί η ποινική μεταχείριση του συζυγοκτόνου.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου

Κατά την απολογία του, ο πιλότος φέρεται να κινήθηκε στην ίδια γραμμή με αυτή της ομολογίας του, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί ένταση με την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς, σημειώνοντας ότι ανέβηκε στη σοφίτα και αγκάλιασε τη σύζυγό του προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί μαζί με το παιδί. Εκεί, την αγκάλιασε και στη συνέχεια έγειρε δίπλα της με αποτέλεσμα να συμβεί ό,τι συνέβη, με τον 33χρονο να προσπαθεί να πείσει για το ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Ο Αναγνωστόπουλος φέρεται επίσης να ζήτησε συγγνώμη για το έγκλημα υποστηρίζοντας ότι κατέστρεψε δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού του, ενώ στη συνέχεια υπέβαλε και δύο αιτήματα.

Το ένα αφορά τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα SIΜ και το δεύτερο για την κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δοθεί η πλήρης εικόνα για τη μεταξύ τους σχέση. Πάντως μέχρι στιγμής η εικόνα για τη σχέση του 33χρονου με την Καρολάιν δεν ήταν η καλύτερη όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter