Γλυκά Νερά: Τα «κενά» στην υπόθεση που δυσκολεύουν τις αρχές

Γλυκά Νερά: Τα «κενά» στην υπόθεση που δυσκολεύουν τις αρχές

Συνεχίζονται οι έρευνες για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τόσο το σκίτσο που εικονίζει έναν από τους δράστες, οπτικό υλικό που πιθανόν έχει καταγράψει κινήσεις των δραστών, αλλά και γενετικό υλικό από το σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό τους.

Ωστόσο, αν και οι αρχές έχουν στην διάθεσή τους ορισμένα στοιχεία τα οποία και αξιολογούν, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, υποστήριξε μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην ΕΡΤ1 πως υπάρχουν ακόμα αρκετά κενά στην υπόθεση. Όπως είπε θα υπάρξει ζήτημα αν ευσταθεί ότι τα στοιχεία του DNA που βρέθηκαν στο άψυχο σώμα της Καρολάιν είναι ελλιπή.

«Η εμπειρία από το παρελθόν έχει αποδείξει» τόνισε «ότι όταν οι δράστες συνελήφθησαν σε πολλές περιπτώσεις τα σκίτσα από τις περιγραφές των θυμάτων δεν είχαν καμία σχέση». Ο κ. Καλλιακμάνης επεσήμανε παράλληλα πως υπάρχει ζήτημα αν ευσταθεί ότι τα στοιχεία του DNA είναι ελλιπή. Κάνουμε υποθέσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, είπε, υπάρχουν «κενά» σε αυτό το έγκλημα.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής τόνισε πως θεωρείται δεδομένο ότι ο δράστης έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν και ότι διαθέτει «εμπειρία» σε επιθέσεις με κίνητρο τη ληστεία. Ο δράστης έπιασε ρούχα αλλά και το πρόσωπο του θύματος, όπως και πολλά άλλα αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να φτάσουν στα ίχνη του μέσα από το σχηματισμό ενός κύκλου περίπου 20 υπόπτων.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια εντοπισμού του μέσω των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Οι Αρχές έχουν εντοπίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ίχνη ορφανού γενετικού υλικού. Κανείς ωστόσο δεν είναι σε θέση να πει σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο ίχνος γενετικού υλικού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter