Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η ψυχολόγος – «Τον σιχαίνομαι, θέλω να χωρίσω», είχε πει η Καρολάιν 

Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η ψυχολόγος – «Τον σιχαίνομαι, θέλω να χωρίσω», είχε πει η Καρολάιν 
Με την κατάθεση της κλινικής συμβούλου του ζευγαριού ξεκίνησε η δικαστική έρευνα για το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν από το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου, σύμβουλος ψυχικής υγείας, κατέθετε για πάνω από τέσσερις ώρες στον ανακριτή, αναφερόμενη σε όσα ειπώθηκαν στις συνεδρίες που είχε με το ζευγάρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1, είχαν κάνει 20 συνεδρίες και η Ε. Μυλωνοπούλου φέρεται να είπε πως είχε διαπιστώσει τα προβλήματα του ζευγαριού από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι μπροστά στον πιλότο περιέγραφε επιλόχεια κατάθλιψη, ενώ όταν εκείνος έφυγε από το δωμάτιο, η Κάρολαιν ζήτησε από την ψυχολόγο να τη βοηθήσει να χωρίσει, λέγοντάς της πως είναι εγκλωβισμένη.

«Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο», φέρεται να της είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δύο μήνες αργότερα, προς τον Ιανουάριο, η Καρολάιν άρχισε να λέει στην σύμβουλο ψυχικής υγείας ότι είχε κάποιες αμφιβολίες για τη ζωή του πιλότου. Συγκεκριμένα είπε ότι ξαφνικά εκείνος άρχισε να φεύγει για δουλειά ακόμα και τις Κυριακές που δεν δουλευε ποτε  και αναρωτιόταν που μπορεί να πήγαινε.

Ακόμα, είπε ότι οι συνεδρίες διακόπηκαν απότομα, πάνω που είχε αρχίσει να ανοίγεται η Καρολάιν και να ζητάει και τις συμβουλές της. Η ίδια πιστεύει ότι αυτό έγινε μετά από εντολή του 33χρονου.

Παράλληλα η Ε. Μυλωνοπούλου φέρεται να αποκάλυψε στον ανακριτή ότι λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους με στόχο να μην προχωρήσει σε αναφορές για την υπόθεση.

Τέλος, η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να είπε ότι λίγες μέρες πριν από τη διαλεύκανση της υπόθεσης ο κατηγορούμενος την είχε επισκεφτεί και υποκρινόταν τον συντετριμμένο «για την Καρολάιν που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω», όπως χαρακτηριστικά έλεγε ενώ παράλληλα επιχειρούσε να της αποσπάσει πληροφορίες για τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τις συνεδρίες τους καθώς και να μάθει αν είχε πρόθεση να τις καταθέσει στις Αρχές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter