Γ.Μπεκατώρος: «Εξέφρασα ελπίδα, όχι προειδοποίηση»

Γ.Μπεκατώρος: «Εξέφρασα ελπίδα, όχι προειδοποίηση»

Διευκρινιστικό μήνυμα, στο οποίο αρνείται ότι οι αναρτήσεις του είχαν επιθετικό και προειδοποιητικό χαρακτήρα, μας έστειλε ο αδελφός της Σοφίας Μπεκατώρου, Γεώργιος.

Η διαμαρτυρία του αναφέρεται στα παρακάτω «τιτιβίσματα», τα οποία ο ίδιος ανέβασε αργά τη νύχτα του Σαββάτου.

Ο Γεώργιος Μπεκατώρος αρνείται ότι τα συγκεκριμένα tweet απευθύνονται στοχευμένα στην κομματική παράταξη από την οποία προέρχεται ο καταγγελλόμενος ως δράστης Αριστείδης Αδαμόπουλος και μας γράφει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Στο τιτίβισμα μου δεν προειδοποίησα κανέναν!! Έγραψα απλώς τη γνώμη και την άποψη μου λόγω του ότι σε αρκετές περιπτώσεις όταν υπάρχει κάποια σοβαρή ποινική υπόθεση βουλευτές που έχουν και την ιδιότητα του δικηγόρου ενώ ως πολιτικοί τάσσονται υπέρ του θύματος & εκφράζουν τη συμπαράσταση τους προς αυτό και τον αποτροπιασμό τους για το «έγκλημα», μετά με την ιδιότητα του δικηγόρου αναλαμβάνουν την υπεράσπιση του φερόμενου ως εγκληματία.

Δεν προειδοποίησα κανέναν. Αυτό φαίνεται και από το τιτίβισμα μου που έχετε φωτογραφία του και γράφει «ελπίζω»

Η έκφραση ελπίδας δεν είναι προειδοποίηση! Ούτε έγραψα να «μην τολμήσει κανείς».

Από το τιτίβισμα μου δεν προκύπτει να υφίσταται κανένας φόβος απολύτως αναφορικά με την παράταξη στην οποία ανήκε ο κος Αδαμόπουλος! Ούτε υπονοήθηκε κάτι τέτοιο από το τιτίβισμα μου! Ίσα ίσα το διευκρίνισα γράφοντας ότι αναφέρομαι σε όλες τις παρατάξεις μια που δικηγόροι/βουλευτές όλων των παρατάξεων έχουν αναλάβει κατά καιρούς ποινικές υποθέσεις υπερασπιζόμενοι τους θύτες ενώ ως βουλευτές και ως κόμματα έχουν εκφραστεί υπέρ των θυμάτων».

Δημοσιεύουμε μετά χαράς τις διευκρινίσεις του Γ.Μπεκατώρου χωρίς καμία διάθεση για διαστρέβλωση, εκτιμούμε την ευαισθησία της οικογένειας και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στα βήματα που ακολουθούν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter