Η Cosmote έδωσε διαφήμιση παντού αλλά έκοψε το Documento

Η Cosmote έδωσε διαφήμιση παντού αλλά έκοψε το Documento

Ο ολοκληρωτικός πόλεμος κατά του Documento σε μια προσπάθεια οικονομικού του στραγγαλισμού συνεχίζεται αμείωτος με τη μη εντολή ανάρτηση διαφημίσεων στην έντυπη κυριακάτικη έκδοσή του από μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Ορισμένες από αυτές είναι θυγατρικές πολυεθνικών ομίλων. Όπως η Cosmote η οποία είναι θυγατρική της γερμανικής εταιρείας Deutsche Telecom.

Οι εφημερίδες του σαββατοκύριακου που μας πέρασε είχαν σε συντριπτικό βαθμό ολοσέλιδη διαφήμιση της Cosmote ακόμα και αυτές που πουλούν το πολύ 1.000 φύλλα ανεξάρτητα της ιδεολογικής της τοποθέτησης. Και βεβαίως το Documento ήταν αποκλεισμένο από το πρόγραμμα για ακόμη μια φορά. Μάλιστα, για να γίνει απολύτως κατανοητό, δεν πρόκειται για μη σύναψη καινούριας συμφωνίας, αλλά ακύρωση υπάρχουσας.

Το ερώτημα είναι προς την Deutsche Telecom είναι αν γνωρίζει ότι η θυγατρική της αποκλείει εφημερίδες από το διαφημιστικό της πρόγραμμα κατά προτροπή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Αν γνωρίζει η γερμανική εταιρεία, ότι η Cosmote στην Ελλάδα δέχεται να κάνει κάτι που όχι μόνο κανένας καγκελάριος ή μέλος της κυβέρνησης της Γερμανίας θα διανοείτο ποτέ να της ζητήσει αλλά έστω και αν κάποιος το ανέφερε σαν σκέψη θα είχε πέσει η κυβέρνηση.

Η Deutsche Telecon θα πρέπει να πάρει θέση για τον αποκλεισμό του Documento από την θυγατρική της, γιατί γνωρίζει ότι ο Τύπος και στη Γερμανία και στην Ελλάδα δεν φιμώνεται στα δημοκρατικά καθεστώτα.

Και επίσης πρέπει να γνωρίζει ότι, ότι και να κάνει η θυγατρική της κατά διαταγή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το Documento θα εξακολουθεί να κρεμιέται στα περίπτερα, και με την έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική του σελίδα θα συνεχίσει να καταγγέλλει τα νοσηρά φαινόμενα της ελληνικής κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Δείτε ορισμένες από τις καταχωρήσειςΕτικέτες

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter