Γνωστό μπαρ «γυρίζει την πλάτη» στην Athens Voice

Γνωστό μπαρ «γυρίζει την πλάτη» στην Athens Voice

Στον απόηχο της θύελλας αντιδράσεων που προκάλεσε το ρατσιστικό σχόλιο της Athens Voice, που, εκμεταλλευόμενο το θάνατο της Γκαϊανέ Κασαρτζιάν, έκανε μικροπολιτική, ένα από τα γνωστά μπαρ της Αθήνας έρχεται να ενώσει τη φωνή του και να γυρίσει την πλάτη στο free press έντυπο.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μπαρ της Πραξιτέλους, Bartesera, ανήρτησε στο Facebook ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το εν λόγω δημοσίευμα, αλλά και τη στάση της διεύθυνσης της Athens Voice να μην το καταδικάσει, και, όπως τονίζει, επιλέγει «να της ζητήσουμε να αποσύρει από το Bartesera τα τεύχη της Athens Voice και να μην γίνεται αναφορά του ονόματος μας για διαφημιστικούς λόγους.

Είναι μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην Γκαϊανέ Κασαρτζιάν.»

Η δουλειά μας είναι κομμάτι της ζωής μας. Όταν φτιάξαμε το Bartesera πριν δεκατέσσερα χρόνια, είχαμε πει ότι θέλαμε να είμαστε περήφανες-οι για αυτό που κάνουμε, να μπορούμε να υποστηρίξουμε κάθε πτυχή της δραστηριότητας μας. Πάνω απ’ όλα, να δείχνουμε έμπρακτα το σεβασμό μας στους πελάτες και τους εργαζόμενους του Bartesera, καθώς και στο κοινωνικό σύνολο.

Πριν δυο μέρες διαβάσαμε ένα απάνθρωπο σχόλιο στην Athens Voice σχετικά με τον τραγικό θάνατο της νοσοκόμας Γκαϊανέ Κασαρτζιάν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Είμαστε σοκαρισμένες-οι.

Γιατί η ζωή έχει αξία ανεξάρτητα από την εθνικότητα. Γιατί είναι πέρα από τα όρια του πολιτισμού η χλεύη του θανάτου. Γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να χωρίζονται σε «κανονικούς» και μη.

Δυστυχώς η διεύθυνση της Athens Voice δεν καταδίκασε το φρικτό σχόλιο. Επιλογή της.

Η δικιά μας επιλογή είναι να της ζητήσουμε να αποσύρει από το Bartesera τα τεύχη της Athens Voice και να μην γίνεται αναφορά του ονόματος μας για διαφημιστικούς λόγους.

Είναι μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην Γκαϊανέ Κασαρτζιάν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter