Γνωστός εργατολόγος απέλυσε έμμισθο δικηγόρο του επειδή απέργησε στις 24/9

Την απόλυση δικηγόρου, που εργαζόταν στο δικηγορικό γραφείο του γνωστού εργατολόγου Χρ. Νικολουτσόπουλου επειδή συμμετείχε στην πανεργατική απεργία στις 24 Σεπτέμβρη, καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Μισθωτών Δικηγόρων.

Εκπρόσωποι της Επιτροπής Αγώνα μαζί με σύμβουλο από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ επισκέφτηκαν το δικηγορικό γραφείο και κάλεσαν τον γνωστό εργατολόγο να αναθεωρήσει τη στάση του, και να μην απολύσει το δικηγόρο.

Σύμφωνα με την πλευρά των καταγγελλόντων, λίγες ημέρες αργότερα, ανακοίνωσε στο δικηγόρο ότι η συνεργασία τους μπορεί να συνεχιστεί, αλλά υπό τον όρο «να μην ξαναγίνει το ίδιο», δηλαδή να μην ξαναδηλώσει απεργία. Καθώς όμως δεν «συμμορφώθηκε προς τας υποδείξεις», τελικά απολύθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.