«Γοητευμένος» πλην… άσχετος με τα αγροτικά παραδέχτηκε ο αρμόδιος υπουργός του Μητσοτάκη!

«Γοητευμένος» πλην… άσχετος με τα αγροτικά παραδέχτηκε ο αρμόδιος υπουργός του Μητσοτάκη!

“Γοητευμένος” από τον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης, δήλωσε δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, λέγοντας ότι παρά το γεγονός ότι είναι 12 χρόνια βουλευτής, ωστόσο, “δεν είχα αφιερώσει ούτε μισή ώρα από τη ζωή μου για να ασχοληθώ με αυτό που λέγεται αγροτική ανάπτυξη”. Τώρα πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε έναν τέτοιο πολιτικό για έναν τόσο νευραλγικό και άκρως εξειδικευμένο τομέα της οικονομίας, είναι ένα σοβαρό ζήτημα.

Μιλώντας στο πλαίσιο του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας (Global Agripreneurs Summit – GAS) που γίνεται στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, με τίτλο «Ο ρόλος του Αγρότη στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης – Defining the Future Farmer 4.0”, ο Μ. Βορίδης παραδέχθηκε ότι “μέχρι πριν από δύο μήνες δεν είχα την παραμικρή επαφή με αυτό που λέγεται αγροτική ανάπτυξη. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με αυτό. Είμαι 12 χρόνια βουλευτής, όμως δεν είχα αφιερώσει ούτε μισή ώρα από τη ζωή μου για να ασχοληθώ με αυτό που λέγεται αγροτική ανάπτυξη”.

Και σε μια κρίση… αυτογνωσίας πρόσθεσε: “Υπάρχει ο εξής κίνδυνος, πρώτον να είμαι εντελώς άσχετος, που δεν είναι κίνδυνος αλλά βεβαιότητα, αλλά δεύτερον υπάρχει και η πιθανότητα να με καταλάβει η ζέση και η θέρμη του νεοφώτιστου. Άρα, μπορώ να σας πω, ότι ύστερα από δύο μήνες στο τιμόνι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ότι είμαι γοητευμένος από αυτό τον τομέα που δεν είχα ασχοληθεί πριν ποτέ”…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter