Γολγοθάς για τρεις

Γολγοθάς για τρεις

Οι αντεγκλήσεις, οι εντάσεις και τα μέτωπα πολέμου του περασμένου καλοκαιριού ανάμεσα στις αντιμαχόμενες παρατάξεις της Σούπερ Λίγκας, που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή των δυο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, ήρθε η ώρα να «πληρωθούν» ακριβά από τις ΠΑΕ, Γενάρη μήνα!

 Κι αυτό γιατί, οι δύο χαμένες αγωνιστικές ορίστηκαν στην αρχή του νέου χρόνου, όπου μαζί με τα παιχνίδια της φάσης των «16» επιβαρύνουν κι άλλο το αγωνιστικό πρόγραμμα. Ειδικά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που συνεχίζουν στην Ευρώπη, θα αναγκαστούν Ιανουάριο-Φεβρουάριο να παίζουν χωρίς σταματημό. Είναι χαρακτηριστικό και οι δύο θα αγωνιστούν μέσα σε 56 ημέρες (από 3/1 έως 27/2) σε 15 ή 16 παιχνίδια! Ματς ανά… 3,5 μέρες δίχως να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά, τα ταξίδια εντός Ελλάδας καθώς και αυτά σε Τουρκία και Γερμανία, αντίστοιχα.

Μάλιστα στον Ολυμπιακό έχει ήδη ξεκινήσει γκρίνια καθώς, θα αναγκαστεί από τις 8 Ιανουαρίου μέχρι τις 18 του ίδιου μήνα, σε 11 μέρες δηλαδή να παίξει σε 4 σερί εκτός έδρας αγώνες (τρεις πρωταθλήματος και έναν Κυπέλλου)! Θα αγωνιστεί κατά σειρά στην Ξάνθη (8/1 με την ομώνυμη ομάδα), στην Θεσσαλονίκη (11/1 με τον Αρη στο Κύπελλο), στα Χανιά (14/1 με τον Πλατανιά) και στην Τρίπολη (18/1 με τον Αστέρα)

Μουρμούρες υπάρχουν και στην ΑΕΚ, αφού θα υποχρεωθεί κι αυτή όπως και ο Ολυμπιακός, να δοκιμαστεί σε 4 εκτός έδρας αγώνες στο ίδιο διάστημα, με μόνη διαφορά ότι θα έχει ένα ταξίδι λιγότερο αφού το ένα παιχνίδι της γίνεται στην Αθήνα. Ο Δικέφαλος λοιπόν, θα παίξει κατά σειρά σε Τρίπολη (με Αστέρα), Λιβαδειά (Κύπελλο με Λεβαδειακό), Λεωφόρο (με Παναθηναϊκό) και Αγρίνιο (με Παναιτωλικό)

Αντίθετα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ευνοημένος στο ίδιο διάστημα είναι ο Παναθηναικός που θα αγωνιστεί τέσσερις συνεχόμενες φορές στο γήπεδο του! Θα παίξει με Κέρκυρα (9/1), Κισσαμικό (12/1), ΑΕΚ (15/1) και Πλατανιά (18/1)       

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter