Γονείς Βούλγαρου οπαδού: «Σκληρές τιμωρίες στους δολοφόνους»

Γονείς Βούλγαρου οπαδού: «Σκληρές τιμωρίες στους δολοφόνους»

Οι γονείς του αδικοχαμένου Τόσκο, που σκοτώθηκε μετά από την επίθεση οπαδών στη Θεσσαλονίκη, βρίσκονται από χθες (7/1) στη συμπρωτεύουσα και όπως είναι φυσικό είναι εξοργισμένοι με ο,τι συνέβη.

Δήλωσαν μάλιστα, ότι θέλουν τη μέγιστη δυνατή ποινή για τους δολοφόνους του παιδιού τους. Ο πατέρας η μητέρα και η αδερφή του 28χρονου Βούλγαρου, Τόσκο Μποζαντζίσι τόνισαν ότι θέλουν να επιβληθούν οι μέγιστες δυνατές τιμωρίες για τους ενόχους.

Ο πατέρας του θύματος, Γκεόργκι Μποζαντζίσι δήλωσε: «Μιλήσαμε μαζί του λίγο πριν από τα μοιραία γεγονότα. Είπε ότι επέστρεφε στη Βουλγαρία. Τότε συνέβη αυτό το τραγικό συμβάν. Το παιδί μου σκοτώθηκε, δεν θα συγχωρήσω ποτέ τους δολοφόνους του και θα επιμείνω ότι θα λάβουν τις αυστηρότερες ποινές που προβλέπει ο νόμος. Hταν φρικτό. Τον έδειραν, απλά τον έδειραν».

Από την πλευρά της, συντετριμμένη η μητέρα του 28χρονου είπε ότι «δεν είναι φυσιολογικό να συμβεί αυτό στον 21ο αιώνα σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Θέλουμε σκληρές τιμωρίες, ώστε οι νέοι να μην τραυματίζονται πλέον», ενώ η αδερφή του θύματος συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ έξυπνος και ποτέ δεν ήταν επιθετικός. Δεν ήταν χούλιγκαν, αλλά πρόεδρος του fan club της Μπότεφ σε εθνικό επίπεδο». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter