Γονείς καταγγέλλουν τον Κώστα Μπακογιάννη για fake news

Γονείς καταγγέλλουν τον Κώστα Μπακογιάννη για fake news

«Με έκπληξη ακούσαμε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη υποψήφιου Δήμαρχου Αθήνας, αναφορά άστοχη και απαξιωτική για την περιοχή μας κι όσους κι όσες μένουμε εδώ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας

«Έχουμε φτάσει για παράδειγμα στο σημείο, στα Άνω Πατήσια τα φροντιστήρια να κλείνουν η ώρα 8, επειδή οι γονείς φοβούνται ν’ αφήσουν τα παιδιά τους να περπατήσουν…» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ και τον Πάνο Χαρίτο, προκαλώντας την αντίδραση της Ένωσης Γονέων 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας αναφέρει:

Με έκπληξη ακούσαμε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη υποψήφιου Δήμαρχου Αθήνας, αναφορά άστοχη και απαξιωτική για την περιοχή μας κι όσους κι όσες μένουμε εδώ.

«… έχουμε φτάσει για παράδειγμα στο σημείο, στα Άνω Πατήσια τα φροντιστήρια να κλείνουν η ώρα 8 επειδή οι γονείς φοβούνται ν αφήσουν τα παιδιά τους να περπατήσουν…»

Έλλειψη πληροφόρησης; Αστοχία; Αλήθεια πάντως όχι.

Ζούμε στις γειτονιές μας και γνωρίζουμε τα προβλήματα. Τα Άνω Πατήσια ειδικά, είναι τόπος συνάντησης δικής μας και των παιδιών μας, μια περιοχή που σφύζει από ζωή.

Προβλήματα υπάρχουν και μάλιστα πολλά: η ελλιπής συντήρηση και οι αδικαιολόγητα μεγάλες καθυστερήσεις πληρωμών των καθαριστριών των σχολείων –ευθύνη του Δήμου-, οι αφρόντιστοι ελεύθεροι χώροι, ο πλημμελής φωτισμός των δημόσιων χώρων. Και φυσικά οι ανεπαρκέστατες κοινωνικές υποδομές του Δήμου της Αθήνας.

Ας ασχοληθεί ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος με αυτά που αποτελούν βασικές παραμέτρους της ποιότητας της καθημερινότητας μας, γονιών και μαθητόκοσμου.

Καλούμε κάθε καλοπροαίρετο υποψήφιο, να συζητήσει με την Ένωση για τα σοβαρά, μικρά και μεγάλα ζητήματα της 5ης Δημοτικής Κοινότητας. Χωρίς αγκυλώσεις και φοβικές προσεγγίσεις.

Γιατί για μας, όσες κι όσους ενδιαφερόμαστε για το Δημόσιο σχολείο και τους Δημόσιους ελεύθερους χώρους και συμμετέχουμε ενεργά στις πλούσιες και πολύπλευρες δραστηριότητες των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, είναι ο απροκατάληπτος διάλογος και η Αλληλεγγύη αυτά που προέχουν.

Ιανουάριος 2019

Ένωση Γονέων 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας

https://www.facebook.com/left.gr/videos/246367619397165/?t=4

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter