Google: Μαθήματα ψηφιακού εμπορίου στις ελληνικές επιχειρήσεις

Google: Μαθήματα ψηφιακού εμπορίου στις ελληνικές επιχειρήσεις

Ένα νέο πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης για τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ανακοίνωσε σήμερα, στο πλαίσιο του 31ου συνεδρίου «Greek Economic Summit», η Google Ελλάδας, σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σκοπός του προγράμματος είναι η υποστήριξη των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, προκειμένου να λειτουργούν ψηφιακά.

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει δωρεάν ομαδικά διαδικτυακά σεμινάρια, αλλά και κατ’ ιδίαν διαδικτυακή συμβουλευτική, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Επιπλέον, έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά προς την ανοιχτή δράση «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ), του ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω της οποίας επιχειρήσεις στους τομείς μεταποίησης, παροχής υπηρεσιών κ.α. μπορούν να επενδύσουν στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό τους.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων της Google, σε συνδυασμό και με τη δυνατότητα επιλογής των επιδοτούμενων σχετικών δαπανών της δράσης του Υπουργείου Ανάπτυξης, παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν ιστοσελίδες προβολής των υπηρεσιών τους, να μάθουν τις αρχές δημιουργίας μιας διαδικτυακής επιχείρησης και ενός e-shop, να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το ψηφιακό μάρκετινγκ, καθώς και να προωθούν τα προϊόντα τους μέσω διαδικτύου.

Δυνατότητα εγγραφής, και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα υπάρχουν στην ιστοσελίδα  learndigital.withgoogle.com.

Επίσης, πληροφορίες για τη δράση του ΕΠΑνΕΚ «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις», του ΕΣΠΑ 2014-2020, με νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων την 31η Ιανουαρίου 2021, υπάρχουν στην ιστοσελίδα antagonistikotita.gr.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter