Google: Τα νέα υπερπολυτελή γραφεία του Λονδίνου (Photos)

Google: Τα νέα υπερπολυτελή γραφεία του Λονδίνου (Photos)

Η Google απεκάλυψε τα τελικά της σχέδια για τα πολυτελή κεντρικά της γραφεία στο Λονδίνο, προϋπολογισμού ενός δισεκατομμυρίου στερλινών με χώρους ύπνου, αθλητισμού και μια δεντρόφυτη οροφή που θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 200 μέτρων με στόχο την ευεξία του προσωπικού που υπολογίζεται σε 7.000 άτομα.

Το υπερσύγχρονο κτίριο, περίπου 81.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο σχεδιάστηκε για το King Cross του Λονδίνου θα είναι και το πρώτο γραφείο που σχεδιάστηκε πέραν εκείνου της Καλιφόρνια.

Χαρακτηρίζεται ως “groundscrapper” στον αντίποδα του “skyscraper”, με απλά λόγια, ένας «γήινος (ουρανο)ξύστης» αφού το μήκος του θα είναι σαν το ύψος του ουρανοξύστη “Shard” του Λονδίνου (306 μέτρα). Οι σχεδιαστές λένε πως όταν ολοκληρωθεί θα είναι από τους καλύτερους χώρους εργασίας του κόσμου.

Τα νέα γραφεία παρομοιάζονται με ένα μεγάλο γήπεδο αθλοπαιδιών για το προσωπικό αφού έχει μία 25άρα πισίνα, κέντρο αθλητισμού και ευεξίας με γυμναστήριο και ένα κλειστό χώρο για εσωτερικά σπορ όπως ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Μέσα σε όλα αυτά δεσπόζει η ταράτσα του, η ας το πούμε καλύτερα, ο κήπος της οροφής, μήκους 300 μέτρων με κήπους, λιβάδια και χώρους αθλητισμού και βέβαια ένα μεγάλο Καφέ που θα προσφέρει ελεύθερα φαγητό και ποτά για να μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι της Google μικρές αποδράσεις από τη δουλειά.

Μέσα στο κτίριο υπάρχουν χώροι για μια μικρή «παύση» με φυτά, δέντρα αλλά και «ζωντανά τοιχώματα» πρασίνου.

Πηγή: Daily Mail

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter