Γορτυνία – Στην απόγνωση των πληγέντων ο γαλάζιος Περιφερειάρχης απάντησε: «Θα τα ξαναφτιάξομεν, λεφτά έχομεν»! (Video)

Γορτυνία – Στην απόγνωση των πληγέντων ο γαλάζιος Περιφερειάρχης απάντησε: «Θα τα ξαναφτιάξομεν, λεφτά έχομεν»!  (Video)

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας βρέθηκε στη Γορτυνία η οποία ανήκει στις περιοχές που τις τελευταίες ημέρες έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας.

Στην απεγνωσμένη διαπίστωση ενός τοπικού προέδρου κοινότητας ότι «τώρα καήκαμε», με περισσή… ψυχραιμία ο γαλάζιος περιφερειάρχης απάντησε λέγοντας «θα τα ξαναφτιάξομεν, λεφτά έχομεν»! Στο τέλος του είπε πως… χάρηκε που τους είδε, με τις φλόγες λίγο πιο μακριά να κατακαίνε τον τόπο…

Όπως άφηνε να εννοηθεί από το ύφος του, δεν χρειάζεται να κλαίμε για τα χιλιάδες δέντρα, τα ζώα, τις περιοχές που κάηκαν, τα σπίτια που καίγονται, τις περιουσίες και τους κόπους μιας ζωής που χάνονται μέσα σε λίγα λεπτά για χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου.

Παίζουν με τον πόνο του κόσμου… Αφού έχουμε λεφτά “έχομεν” γιατί δεν τα δώσαμε στα αναγκαία μέσα πυρόσβεσης που αποδεδειγμένα πλέον δεν επαρκούν; Γιατί δεν μονιμοποίησαν τους χιλιάδες πυροσβέστες;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter