Γουέστ Χαμ: Πωλείται με 11,5 εκατ. ευρώ ο Μαζουακού

Γουέστ Χαμ: Πωλείται με 11,5 εκατ. ευρώ ο Μαζουακού

Τον θυμάστε τον Αρτούρ Μαζουακού, τον παλιό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» πούλησαν το καλοκαίρι του 2016 στην Γουέστ Χαμ;

Δυο χρόνια μετά τις εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ, τα «σφυριά» πρόκειται αν τον πουλήσουν με ακόμη περισσότερα χρήματα από εκείνα που είχαν δαπανήσει να τον αποκτήσουν από την ελληνική ομάδα.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα “Mirror”, η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, επειδή δέχεται διαρκώς προτάσεις για τον παίκτη της, αποφάσισε να τον παραχωρήσει σε όποια ομάδα καταθέσει προσφορά 11.500.000 ευρώ!

Να θυμίσουμε ότι τον 25χρονο πλέον Μαζουακού, είχε αγοράσει ο Ολυμπιακός από την γαλλική Βαλενσιέν αντί 500.000 ευρώ το 2014 και σε δύο σεζόν πραγματοποίησε 51 συμμετοχές (με ένα γκολ), πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις με τους Πειραιώτες, που είχαν σαν αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να τον πουλήσουν το 2016 στη Γουέστ Χαμ, αντί 7 εκατ. ευρώ! Από τότε και μέχρι σήμερα ο Γάλλος αμυντικός έχει πολύ καλή παρουσία και στην Πρέμιερ Λιγκ και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτιμάται περίπου στα 8 εκατ. ευρώ. 

Φέτος στο αγγλικό πρωτάθλημα έχει μέχρι στιγμής 21 εμφανίσεις με τους Λονδρέζους και συνολικά 69 συμμετοχές, με ένα γκολ κι έξι ασίστ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter