Γουίμπλεντον: Προκρίθηκαν Ναδάλ, Φέντερερ, αποχαιρέτησε ο Παγδατής

Γουίμπλεντον: Προκρίθηκαν Ναδάλ, Φέντερερ, αποχαιρέτησε ο Παγδατής

Tα φαβορί (Ναδάλ και Φέντερερ) προκρίθηκαν στον γ’ γύρο του Γουίμπλεντον ενώ ο Κύπριος Μάρκος Παγδατής αποχαιρέτησε την ενεργό δράση μετά τον σημερινό (4/7) αποκλεισμό του.

Ο Ράφα Ναδάλ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Κύργιο, αλλά τελικά λύγισε τον ιδιόρρυθμο Ελληνοαυστραλό τενίστα με 3-1 σετ (6-3, 3-6, 7-6, 7-6) και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα συναντήσει τον Τσονγκά για μια θέση στους «16» του τουρνουά.

Στους «32» πάντως, προκρίθηκε κι ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος νίκησε άνετα τον Τζέι Κλαρκ με 3-0 σετ (6-1, 7-6, 6-2) σε λιγότερο από μια ώρα. Επόμενος αντίπαλος του θα είναι ο Λούκας Πούιγ.

Ο Μάρκος Παγδατής αποχαιρέτησε το τουρνουά αλλά και τα γήπεδα του τένις μετά την ήττα του από τον Ματέο Μπερετίνι με 3-0 σετ (6-1, 7-6, 6-3). Ο 34χρονος πρωταθλητής αποχωρεί από το τένις ως νο135 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο τελικός του Australian Open κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ το 2006 και η παρουσία του στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον την ίδια χρονιά ήταν οι κορυφαίες στιγμές της καριέρας του. Δικαιολογημένα αποθεώθηκε σήμερα από τον κόσμο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter