Γουλβς: Αυτή είναι η νέα αντίπαλος του Ολυμπιακού

Γουλβς: Αυτή είναι η νέα αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Γουλβς, η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο που εκτός από Πορτογάλο προπονητή έχει στο ρόστερ της και οκτώ Πορτογάλους ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και τον πρώην άσο (μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο) αποτελεί το επόμενο πολύ δύσκολο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό στη φάση των «16» πλέον του Europa League.

Η «επίσημη αγαπημένη» του τραγουδιστή των Led Zeppelin, Ρόμπερτ Πλαντ, εντυπωσιάζει και πάλι όπως και πριν πολλά χρόνια στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την πορεία της στην Premier League, οι «Λύκοι» βρίσκονται στην 8η θέση ένα βαθμό πίσω από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και 2 μπροστά από την Άρσεναλ και κυνηγούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε 27 αγώνες έχουν 9 νίκες, 12 ισοπαλίες και 6 ήττες. Με κορυφαίες στιγμές της ότι νίκησε με΄σα κι έξω την Μάντσεστερ Σίτι! 2-0 εκτός και 3-2 εντός…

Η Γουλβς στο Europa League τρέχει το σερί των 11 νικών, 1 ισοπαλίας και 2 ηττών σε 14 αγώνες. Μπορεί στα προκριματικά του καλοκαιριού να απέκλεισε ομάδες όπως τους Κρουσέιντερς, η Πιούνικ Ερεβάν και η Τορίνο, όμως στον όμιλο της κόντρα σε ομάδες όπως η Μπράγκα, η Σλόβαν Μπρατισλάβας και η Μπεσίκτας κατάφερε να τερματίσει δεύτερη με 13 βαθμούς, έναν μόλις πίσω από την πορτογαλική ομάδα (14 βαθμούς).

Στη φάση των «32» αντιμετώπισε την Εσπανιόλ, την οποία συνέτριψε στην Αγγλία με 4-0. Στην χθεσινή ρεβάνς στη Βαρκελώνη η Γουλβς έχασε 3-2 με τον Ποντένσε να δίνει τις ασίστ για τα δυο γκολ των «Λύκων».

Το πιο μεγάλο της αστέρι της ομάδας το ρόστερ της οποία αγγίζει συνολικά τα 344 εκατ. ευρώ, είναι ο ταχύτατος ακραίος επιθετικός της (με κορμί πρωτοπυγμάχου!) Αντάμα Τραορέ. Από κοντά ο σέντερ φορ Ραούλ Χιμένεθ, πρώην παίκτης της Μπενφίκα, ο οποίος μάλιστα αποτελεί την πιο ακριβή προσθήκη των «Λύκων», αφού της κόστισε 38 εκατ. Ευρώ. Είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Επιτελικός χαφ της ο Μουτίνιο, ένας ακόμη από τους πολλούς Πορτογάλους της ομάδας.

Εδρα των «Λύκων» είναι το «Μολινό» χωρητικότητας 32.050 θέσεων, στο Γουλβερχάμπτον, μια περιοχή που απέχει 2,5 ώρες από το Λονδίνο.

Πριν το πρώτο παιχνίδι (12/3) με τους «ερυθρόλευκους» η Γολυβς θα παίξει στις 12 Μαρτίου (επαναληπτικός στις 19/3) , την ρχόμενη Κυριακή (1/3) με την Τότεναμ εκτός έδρας, ενώ το επόμενο Σάββατο (7/3) υποδέχεται την Μπράιτον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter